Розділ Спорт

Пройшов турнір з міні-футболу серед дітей

Автор Олександр Мельник 06 червня 2016, 22:51
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей щороку спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» серед юнаків проводиться турнір з міні-футболу.  У цьому році змагання також пройшли в рамках заходів «Олімпійське літо». Турнір проводився з 2 по 6 червня на майданчику зі штучним покриттям НВК№3. Змагання проводилися серед дівчат, серед юнаків 6-7 класів та серед юнаків 8-10 класів.
В турнірі серед дівчат прийняли участь три команди. В підсумку у цікавій боротьбі  перемогу святкувала команда СЗОШ№2. Друге місце посіла команда Дніпро (НВК№3). Третьою стала також команда складена з учнів НВК№3 – команда «Оптимісти». Учасники нагороджені грамотами та солодкими призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Серед юнаків змагання проходили в більш напруженій боротьбі.

У молодшій віковій групі (6-7 класи) прийняли участь п’ять команд: СЗОШ№2, СЗОШ№6, «Динамо», «Winner» та «Колос» . За підсумками колового турніру призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце – команда «Динамо»

2 місце – команда «Колос»

3 місце – команда ЗОШ№6

У старшій віковій групі (8-10 класи) за перемогу боролися 4 команди: «Міраж», «Зоря», «Скала»  та «Штурм».

За додатковим показником кращої різниці забитих-пропущених голів перемогу святкувала команда «Міраж». Друге місце посіла команда «Зоря». Третє місце виборола команда «Скала».

Також серед юнаків визначалися кращі бомбардири у своїх вікових групах. В молодшій віковій групі з 10 голами кращим бомбардиром став представник команди «Динамо» Манжалій Ярослав. У старшій віковій групі кращим бомбардиром став гравець команди «Міраж» Євич Ігор (2 гола).

Усі учасники змагань, незалежно від зайнятого ними місця, отримали призи та солодкі подарунки від вже незмінного мецената даних змагань, ветерана шепетівського футболу Манжалія Ігоря Васильовича. За це щира йому подяка. Манжалій Ігор Васильович вже багато років підтримує дані змагання.

Також призери змагань нагородженні грамотами ШМЦФЗН «Спорт для всіх». 
0
репостів
0
репостів