Вівторок, 15 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Минулого тижня у Шепетівському районі прощалися із загиблим захисником Дячуком Олександром Миколайовичем. На жаль, у такий тяжкий момент для родини загиблого, священник УПЦ МП відмовляв у відкритті церкви для відспівування та ще й напередодні забрав всі речі з престолу.

Сьогодні до Шепетівського райуправління поліції завітали представники ГФ «Капеланський патруль». Гості розповіли про позитивний досвід капеланської служби в Україні та спільні соціальні проєкти, організовані з підрозділами поліції різних областей.

Правоохоронці попереджають: активізувались аферисти, які під виглядом продавців дрів виманюють кошти у громадян. 13 тисяч гривень втратила жителька Ізяславської громади Шепетівського району, яка через інтернет замовила дрова, втім товару так і не отримала.

Змінюється та вдосконалюється якість надання медичної допомоги у КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня». Так, протягом останніх декількох років пацієнти лікарні, як амбулаторні, так і ті, що перебувають у стаціонарі, мають можливість пройти Холтерівське моніторування ЕКГ та артеріального тиску (АТ).

Славутська громада провела у вічність випускника Шепетівського професійного ліцею Гревцова Олександра
Розділ Події

Сьогодні, 15 серпня, Славутська громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, солдата Гревцова Олександра Вікторовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Детальніше про прощання розповіла пресслужба Славутського МВК.

У місті Тернопіль через зіткнення вантажівки та легкового автомобіля травмувався житель Шепетівки. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 14 серпня. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції у Тернопільській області.

Юні мешканці Шепетівщини гідно представили край на Всеукраїнському зліті юних туристів-краєзнавців
Розділ Спорт

З 5 по 11 серпня 2023 року у с.Осій Закарпатської області відбувся XIV Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців, на який зібралися десять команд з різних куточків України. Захід проходив серед мальовничої природи Карпатських гір на базі Центрального табору туристського активу учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

Подвірʼя дитячого садка та житлові будинки у Львові, українське підприємство у центрі Луцька, Черкащина, Франківщина, Дніпропетровщина, Запоріжжя, Донеччина. Вночі рф завдала чергового масованого ракетного удару по областях, містах та селах України. Про наслідки атаки розповів Заступник Керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба.

Син загиблого правоохоронця з Шепетівщини Олега Чижика хоче поповнити ряди поліцейських. Назар вирішив продовжити справу, розпочату ще його дідом та батьком, і цьогоріч вступив до Львівський державний університет внутрішніх справ.

З 4 по 13 серпня на Шепетівщині проходив Християнський військовий вишкільний табір для дітей військовослужбовців “Захисник”, організований Департаментом військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ у співпраці зі Службою військового капеланства Збройних сил України Апарату Головнокомандувача ЗСУ. Учасниками табору цьогоріч стали п’ятдесять дітей з різних куточків України.

0
репостів
0
репостів