Вівторок, 22 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

П'ятеро благородних оленят народилися у вольєрі Мальованського лісництва філії «Шепетівське лісове господарство» ДП "Ліси України". Про це повідомили у Подільському лісовому офісі.

Славутська громада провела у вічність Круця Дениса Сергійовича
Розділ Події

Сьогодні, 22 серпня, Славутська громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, штаб-сержанта Круця Дениса Сергійовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомила пресслужба Славутського МВК.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 36-річного жителя Шепетівського району за фактами умисного заподіяння легких тілесних ушкоджень та погрози вбивством (ч. 1 ст. 125, ч. 1 ст. 129 КК України).

Рідним загиблих Героїв із Шепетівщини вручили державні нагороди
Розділ Події

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков разом із заступником начальника Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Віталієм Гарбарцем вручили державні нагороди рідним загиблих Героїв із Шепетівського району.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру молодику, який двічі обікрав одне і те саме домогосподарство. Вперше 21-річний житель смт Понінка Шепетівського району проник до помешкання односельчанина у березні цього року, повторно - в липні. В обох випадках викрадав дороговартісний електроінструмент.

Релігійна громада, що користується приміщеннями пам'ятки архітектури національного значення - костелу Святого Архангела Михаїла бернардинського монастиря в Ізяславі перейшла до Православної Церкви України. Про це повідомили у Громадській організації «Товариство культурної спадщини «Заслав'є».

На Шепетівщині встановили меморіальну дошку на честь Пігольчука Вадима Петровича
Розділ Події

20 серпня у Горицькому ліцеї Берездівської громади на Шепетівщині відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в пам’ять Пігольчука Вадима Петровича — випускника закладу, який загинув 16 лютого 2022 року, поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області, захищаючи територіальну цілісність України.

Відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд Шепетівщини
Розділ Спорт

20 серпня в спортивному залі «Локомотив» відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд з нагоди Дня Незалежності України. До участі в турнірі заявилося чотири команд, а саме: команда м.Полонного, м.Шепетівки, «Сангушко» м.Ізяслава та «Темп» м.Шепетівки. Про це розповіли на сторінці Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів