Четвер, 24 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівському районі розпочали ремонтувати ще один міст
Розділ Бізнес

+1 міст в ремонті на Шепетівщині. Днями стартували ремонтно-відновлювальні роботи на мосту через струмок у селі Кутки Берездівської сільської громади Шепетівського району. Розпочато відновлення бетонних конструкцій мостової 6,7-метрової переправи, яка була зведена ще у 1970 році.

Славутська громада у останню земну дорогу провела Поліщука Сергія Леонідовича
Розділ Події

Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України – день, який мав би бути святковим, у Славутській громаді знову став скорботним – в останню земну дорогу її жителі провели великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка – Поліщука Сергія Леонідовича.

24 серпня 2023 року, працівниками державної установи "Хмельницький слідчий ізолятор" під час особистого обшуку транзитно-пересильного засудженого "Ц", який прямував до Шепетівської виправної колонії, знайшли пачку кави, яка викликала підозру.

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру правоохоронцю і цивільній особі за фактом зловживання впливом (ч.3 ст.369-2 КК України).

До Дня незалежності України мешканці Крупецьої громади Шепетівського району отримала пару обновок. Тепер око подорожуючих буде тішити новорозфарбована автобусна зупинка, а між селами Стригани та Колом’є ремонтують місток.

0
репостів
0
репостів