Для наших захисників налагодили виробництво ось таких пташок🐦 Гадаємо, всі знають як fpv дрони роблять боляче окупанту. Тому чим більше донатів - тим більше буде хороших росіян! Долучайтеся та передавайте іншим😉 🔗Посилання на банкуhttps://send.monobank.ua/jar/4yn5e95xk2 💳Номер картки банки5375 4112 1084 5520
Напередодні Нового року, 30 грудня, у с. Городищі горів житловий будинок. Рятувальників сповістили про пожежу небайдужі сельчани о 12 год. 56 хв. Черговий караул 21-ї ДПРЧ м. Шепетівки та вогнеборці пожежної команди із с. Судилкова оперативно прибули на місце події та ліквідували займання.
Ніколи не думала, що буду звертатися до Вас за допомогою. Але, так сталося, що мушу... 30 серпня, моєму 8 - річному сину, завжди енергійному та непосидючому, раптово стало зле. Дуже зле... Далі все як у тумані... Швидка... Лікарня... Кома...
Родина Олексія Тарасенко потребує допомоги: 6 вересня близько 20:00 двоє його онучок на пішоходному переході, що на Старокостянтинівському шосе, збила машина.
Марафон благородних вчиників заради порятунку онкохворої Валерії Решетарчук набирає обертів. Щоправда тепер діти жертвують не лише своє волосся.
Лише вчора ми публікували новину про благородний вчинок Ульяни Громової, яка пожертвувала своє білосніжне волосся задля порятунку 10-річної Валерії Решетарчук. Як через кілька годин, стало відомо, що ще одна юна шепетівчанка підтримала таку ініціативу.
Вчинок маленької мешканки міста Шепетівка надзвичайно вразив місцеву громаду. Учениця 2-А класу ЗОШ №1 Ульяна Громова пожертвувала своє білосніжне волосся задля порятунку іншої шепетівчанки – 10-річної  Валерії Решетарчук.
Маленька 6-річна шепетівчанка Вікторія Янда терміново потребує хірургічного лікування. Батьки та рідні дівчинки просять про допомогу небайдужих людей зібрати 100 000 грн для проведення операції, яка призначена на квітень місяць.
0
репостів
0
репостів