Понеділок, 14 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили правопорушнику підозру за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

У Нетішині прощались із 38-річним десантником Максимом Данилюком
Розділ Події

Сьогодні, 14 серпня, Нетішин вклонився в пошані перед Максимом Данилюком - нашим Воїном, нашим Героєм, нашим Захисником, старшим солдатом, стрільцем-помічником гранатометника 3 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 1 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону в/ч А 0224. Він загинув героїчною смертю на від рук російської орди 8 серпня поблизу Новомихайлівки Покровського району Донецької області.

У Полонській громаді Шепетівського району за хуліганські дії та спричинення тілесних ушкоджень перед судом постане 18-річний юнак. Хлопець побив знайомого серед білого дня на очах у односельців. За скоєне йому може загрожувати до трьох років ув’язнення.

За процесуального керівництва Хмельницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру посадовцю територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом зловживання впливом (ч.3 ст.369-2 КК України).

Ще один з шепетівських дворів перетворився на спортивну арену
Розділ Спорт

В межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі» Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 11 серпня о 17 год на прибудинковій території за адресою: вул. Соборності, буд. 6а, було проведено спортивно – розважальний захід «Веселі старти» серед дворових команд дітей та змагання «Влучний кидок».

У Шепетівці відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу на підтримку ЗСУ
Розділ Спорт

12 серпня на спортивному майданчику ДП «Шепетівський лісгосп» відбувся благодійний турнір з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок старших 18 років на підтримку Збройних Сил України. До участі у турнірі було заявлено 8 команд:
«Лісівник», «Шершні» «Соколи»,. «Шанхайські кажани», «Сангушко» м. Славута, «Protect»,. «Реалісти» та «Червона калина».

На Хмельниччині поліцейські затримали нетверезого водія, який спричинив ДТП зі смертельними наслідками. 26-річний чоловік утік з місця події і переховувався в одному із сіл на Полонщині, де його розшукали і затримали правоохоронці.

0
репостів
0
репостів