Середа, 16 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Днями у Шепетівці на вулиці Дзявульського встановили арку, яка обмежує рух великогабаритного транспорту. Її розміщення спричинило масове обурення містян, особливо у нашій фейсбук групі "Шепетівка віртуальна", де пост, станом на зараз, переглянуло 22 тис підписників та залишили майже 300 коментарів.

Сьогодні, 16 серпня  близько 11.00 год. до Черкаського районного управління поліції звернулася занепокоєна мати та повідомила про зникнення своєї 16-річної доньки, яка поїхала до міста Київ та дотепер не повернулася. Знайшли неповнолітню дівчину аж на Шепетівщині.

Вчора, 15 липня ближче до 15:00 шепетівчани могли спостерігати задимлення на півдні міста. До місця надзвичайної події було направлено екіпаж 21-ої Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС України.

Сьогодні стартує акція "World Cleanup Day" - Всесвітній день прибирання. Традиційно долучаються до заходів лісівники Подільського офісу ДП "Ліси України". Зокрема працівники філії "Шепетівське лісове господарство" очистили лісові стежки та відпочинові місця від сміття.

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 50-річної лікарки за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в умовах воєнного стану, несанкціонованої зміни інформації, яка оброблюється в автоматизованій системі та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 4 ст. 191, ч.ч. 1, 3 ст. 362, ч. 1 ст. 366 КК України).

Минулої доби до поліції Шепетівщини звернулось двоє постраждалих від шахрайських дій. Загальна сума завданого збитку склала майже 68 тисяч гривень. Поліцейські розшукують зловмисників та вкотре радять громадянам як не стати жертвою шахраїв.

0
репостів
0
репостів