Вівторок, 08 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині в останню дорогу провели воїна Карпова Олександра Леонідовича
Розділ Події

Вчора, 7 серпня, Ізяславська громада провела в останню путь полеглого за Україну солдата, водія-електрика апаратного взводу зв’язку роти зв’язку тилового пункту управління польового вузла зв’язку Карпова Олександра Леонідовича.

53-річному любителю полювання із Житомирщини доведеться відповідати згідно ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Нагадаємо, що під час воєнного стану діє заборона на полювання. Проте знаходяться порушники.

У Шепетівці вдруге відкрили виставку ляльок ручної роботи
Розділ Культура

Сьогодні в Музеї пропаганди відкрили нову виставку робіт майстрині декоративно-прикладного мистецтва Шепетівського району Людмили Курнікової «Світ ляльок». Це вже друга виставка робіт пані Людмили. Перша користувалась шаленим попитом.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 49-річного жителя Білогірській громаді Шепетівщни в ухиленні від призову на військову службу (ст. 336 КК України). Його засуджено до 3 років позбавлення волі.

В Україні діє тимчасова заборона на полювання, яка буде чинною до завершення воєнного стану. Внаслідок цього в мислисвських угіддях збільшилася кількість пернатих.

У м.Славута поліцейські вирахували зловмисника, який скористався загубленою банківською карткою людини з інвалідністю. Подія відбулась наприкінці червня поточного року. Потерпілий звернувся до поліції з проханням знайти його банківську картку. Виявилось, що нею розраховувалась невідома особа у місцевих супермаркетах.

Шепетівська міська рада сьогодні звернулась за думкою та допомогою мешканців громади. Хочуть ліквідувати незаконні перекриття проїзних частин, та просять повідомляти про них. Також цікавляться чи достатньо дерев та зелених зон у місті, а ще як впливають метеорологічні явища на життя жителів.

Ленковецька громада обурена діями вандалів, які 6 серпня зламали лавочку і просять допомоги в пошуку зловмисників. Її встановили у скверику лише минулого року.

Понінківською селищною радою Шепетівського району було розпочато процедуру передачі у комунальну власність безхазяйного нерухомого майна – нежитлового приміщення пожежного депо площею 714,6 кв.м, однак, внаслідок недобросовісних дій місцевого жителя, який раніше неправомірно намагався отримати у власність вказану нерухомість, територіальної громада будівлю не отримала.

0
репостів
0
репостів