П'ятниця, 04 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Куди вступити на сучасні спеціальності ІТ випускникам Шепетівки
Розділ Освіта

Закінчення навчального року 2022-2023 для школярів Шепетівки принесло турботи зі вступом. Як і більшість сучасної молоді, наші випускники проявляють цікавість до сучасних ІТ професій. Пов’язано це, перш за все, з перспективами гарного заробітку та попитом на фахівців цієї галузі. До того, ж, щоб тримати професію не треба далеко їхати. Відразу кілька вишів Хмельницького та області мають факультети інформаційних технологій. 

Попереду спекотні вихідні. Саме тому на значній території України встановлено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. За таких умов відвідування лісових масивів заборонено!

Війна внесла свої корективи у всі сфери життя країни, зокрема освітня галузь зазнала серйозних змін, навчальним закладам довелося віддати чималу кількість шкільних автобусів на потреби Збройних Сил України. Відтак, аби компенсувати недостачу в транспорті, сьогодні громади Хмельниччини отримали 22 новенькі шкільні автобуси, а також 72 гігієнічні набори для закладів освіти.

Ленковецька громада прощалась із Кармазіним Віталієм Володимировичем
Розділ Події

3 серпня Ленковецька громада провела в останню путь воїна України - Кармазіна Віталія Володимировича. Про це повідомили на сторінці Лавринівського сільського будинку культури.

За останній час у зв’язку із зміною кліматичних умов (підвищення температури повітря та «агресивністю» сонячної інсоляції) збільшилась кількість  захворювань шкіри як «доброякісних» так і «злоякісних», зумовлених дією зовнішніх чинників.

На Шепетівщині до небесних захисників провели Віталія Томчука
Розділ Події

Пекучий біль і гіркий смуток війни знову чорним крилом торкнувся Ізяславської громади Шепетівського району. Дикий хижий звір, який цинічно називав себе старшим братом, убив ще одного нашого земляка - 33-річного мешканця села Михнів (Михнівський старостинський округ), молодшого сержанта, начальника радіолокаційної станції радіолокаційного взводу батареї управління та артилерійської розвідки Віталія Томчука.

Поліцейські радять: якщо друг просить у борг - не поспішайте виконувати його прохання. Днями до поліції звернулась постраждала мешканка м.Ізяслав, яку ошукали шахраї за такою схемою.

Улашанівська громада попрощалась із старшим солдатом Джурилюком Іваном
Розділ Події

Вчора, 3 серпня Улашанівська територіальна громада провела в останню земну дорогу справжнього українського Героя Джурилюка Івана Ігоровича. Лютий ворог позбавив його життя у самому розквіті, залишивши непоправну рану у серці та душі рідних і близьких.

0
репостів
0
репостів