Четвер, 17 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Перед судом постане винуватець ДТП, у якій важко травмувалась 45-річна жінка. Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода сталася наприкінці липня цього року на автодорозі «Шепетівка — Полонне — Звягель» поблизу с. Ганнусине Полонської громади на Шепетівщині.

У Понінківській громаді прощались із захисником Олександром Ходимчуком
Розділ Події

Сьогодні скорботний день для всіх жителів Понінківська громади, адже відбулось прощання з Героєм захисником нашої країни – Олександром Ходимчуком. Провести Олександра в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшли мешканці Понінківської громади.

На Шепетівщині слідчі оголосили 49-річному чоловікові підозру у вбивстві з необережності. Потерпіла — дружина підозрюваного. За скоєне йому може загрожувати до 5 років обмеження або позбавлення волі.

33 роки будується новий корпус у Шепетівській багатопрофільній лікарні на Хмельниччині. Роботи на будмайданчику стартували за рік до незалежності України, у 1990 році. І зупинилися, коли будівлю звели і накрили дахом — на повне оздоблення і облаштування забракло грошей, розповіла Суспільному директорка лікарні Валентина Савчук.

На Шепетівщині у вічність провели стрільця-снайпера Музику Богдана Олеговича
Розділ Події

Вчора, 16 серпня Улашанівська громада провела в останню путь Героя-захисника Музика Богдана Олеговича – мужнього юнака, який, ще й життя не пізнавши, здійснив подвиг заради нас усіх. Йому б ще жити й жити, будувати плани, кохати і мріяти. Та все це, не вагаючись, юнак поклав на жертовну плаху свободи рідної України і став на захист Батьківщини.

Очільник шепетівської громади відвідав селище на Херсонщині, на відновлення якого в рамках проекту "Пліч-о-пліч", з нашого бюджету 2 000 000 гривень. Окрім того там працює бригада з Шепетівки, яка відновлює житлові будинки.

Лише день простояла водяна арка в міському парку культури та відпочинку Нетішина. Її встановили працівники КП «Комфорт» задля того, щоб нетішинці та гості міста мали охолодитись у літню спеку. Але…

СБУ повідомила про підозру блогерці, яка провокувала сутички і релігійну ворожнечу під час масових акцій у Києво-Печерській лаврі. Окрім того для шепетівчан вона більш відома тим, що допомагала прибічникам московського патріархату перешкоджати переходу Свято-Михайлівського Собору до Православної Церкви України.

0
репостів
0
репостів