Понеділок, 21 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Хролин - звичайне непримітне село на сході Шепетівщини, в якому проживає менше тисячі мешканців. Тут надзвичайно гарна природа: густий ліс на півночі та мальовничі поля навколо. Однак багатьом нашим захисникам на фронті воно відоме не через це. Переважна більшість ні разу не були в цьому краї, проте чимало отримували важливі передачі, поряд з якими лежала листівка "З любов'ю із с. Хролин".

На Шепетівщині прощались із загиблим захисником Комісарчуком Борисом Борисовичем
Розділ Події

Сьогодні, 21 серпня, Понінківська громада прощалася із загиблим Героєм Комісарчуком Борисом Борисовичем. Низько вклонилися його світлій пам’яті рідні та близькі, бойові побратими, представники селищної ради, духовенство, небайдужі жителі громади…

Учора на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що чоловік керує автомобілем ЗАЗ з ознаками алкогольного сп'яніння та поводиться на дорозі не адекватно. Патрульні оперативно прибули на місце події, де і виявили водія напідпитку.

Хресний хід прочан УПЦ МП вулицями Кам'янця-Подільського, 19 серпня 2023 рік.
Розділ Події

Цими вихідними, попри рішення Ради оборони області щодо заборони проведення масових релігійних заходів, у тому числі походів і демонстрацій, близько 2 тисяч вірян все ж вирушили хресною ходою до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Ця подія викликала значний негативний суспільний резонанс в області, про що свідчать численні обурені публікації від жителів області у соціальних мережах.

На Шепетівщині планують будувати модульне містечко для персоналу Запорізької АЕС
Розділ Бізнес

19 серпня 2023 року в ДП «НАЕК «Енергоатом» під головуванням президента Компанії Петра Котіна відбулася нарада щодо добудови енергоблоків №3 та №4 Хмельницької АЕС. Під час наради обговорювалися питання стану виконання графіку будівництва, заслуховувалися доповіді щодо перебігу проєктних та ремонтно-відновлювальних робіт, які тривають на 3-йому енергоблоці.

У сучасному світі, де технологічний прогрес неспинно розвивається, громади України не залишаються осторонь цифрових інновацій. Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) стають ключовими пунктами впровадження цифрових рішень, спрямованих на поліпшення якості обслуговування громадян. Шепетівська громада Хмельницької області досліджує можливості диджиталізації сфери адміністративних послуг і ділиться знаннями.

0
репостів
0
репостів