Четвер, 31 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі Шепетівського райуправління поліції встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалась 11-річна дівчинка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 30 серпня, близько 16:10 години у с. Нове Село, що на Ізяславщині.

Знову активізувались аферисти, які продовжують шахраювати з орендою житла. У місті Славута до територіального підрозділу поліції звернулась місцева жителька, яка втратила 7500 гривень саме від цього виду шахрайства.

Шепетівська громада, рідні, друзі та побратими зібрались на площі на площі ім.Т.Г.Шевченка у середмісті, щоб віддати шану Сєнькову Віталію Юрійовичу. Він народився 5 лютого 1987 року у місті Шепетівка, де навчався та проживав усе життя.

Безпечні тури до Єгипту з вильотом із польських аеропортів для українських туристів – оптимальна альтернатива на час воєнних дій. Найкращі пропозиції туроператорів України представлені на сайті онлайн турагенції ANEX Tour. Як купити путівки в Єгипет з Польщі дистанційно?

Люди спалюють сухостій на власних ділянках, а спекотна погода сприяє тому, що маленьке вогнище може перерости у масштабну пожежу. Аби цього уникнути правоохоронці проводять з громадянами бесіди та попереджають про наслідки таких дій.

У Судилківській громаді продовжується співпраця з ГО «Центр реабілітації та відновлення». Представники Центру уже побували у селах Климентовичі, Лозичне, Білокриниччя, Серединці, Поляна. 30 серпня 2023 року така зустріч відбулася в Судилкові.

Протягом 30 серпня Хмельниччиною вирувала негода. Повалені дерева, знівечені автівки, зірвані дахи, підтоплені дороги. По обіді до Служби порятунку почали надходити численні повідомлення про допомогу у подоланні наслідків.

0
репостів
0
репостів