Понеділок, 28 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським РУП ГУНП в Хмельницькій області встановлюється місце знаходження безвісти зниклої неповнолітньої Петриченко Іванна Іванівна, 04.10.2008 року народження, жительки м. Нетішин, яка 27 серпня 2023 року близько 14:00 год. вийшла зі свого місця проживання та на даний час не повернулась.

Історія, яка мала б стати доволі простим розбором законності чергової забудови в Шепетівці, мешканці якої й звернулися до нас для того, щоб ми глянули на один з місцевих будівельних майданчиків, дуже швидко перетворилася на цілу театральну виставу. От тільки відбувалася вона чомусь прямо в кабінеті начальника профільного архітектурно-будівельного контролю місцевої ради Михайла Малика, до якої ми прийшли з низкою цілком конкретних запитань. Втім, ця реакція стала лише додатковим підтвердженням тому, що в ситуації ми почали розбиратися геть не дарма. В ній розклався цілий флеш-роял — незаконне будівництво впритул до житлового будинку, місцеві “слуги”, помічник нардепа, розлючені мешканці і, звісно ж, спроба натиснути на журналістів. Що ж, треба вже якось починати розповідь.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винною 27-річну жительку міста Полонне у крадіжці, вчиненій повторно (ч. 2 ст. 185 КК України). Її засуджено до 2 років позбавлення волі.

9 днів боролись медики за життя пораненого воїна: у Нетішині прощались із Олексієм Шевчуком
Розділ Події

Сьогодні, 28 серпня, Нетішин знову оповив морок жалю та скорботи… Знову тужливо « Плине кача…» линула над містом і щемила душу… Люди, схиливши голови, зі слізьми на очах, стоячи на колінах, віддавали шану і проводжали до Небесного Легіону 37-річного Новітнього Героя Олексія Шевчука, молодшого лейтенанта, заступника командира роти з морально-психологічного забезпечення роти зв'язку тилового командного пункту польового вузла в/ч А4722.

Протягом минулої доби надзвичайники Хмельниччини ліквідували 6 пожеж. Одна з них сталась на Шепетівщині через примхи природи. Про це роповіли у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

Колишній шепетівський кінотеатр знову виставлять на аукціон
Розділ Бізнес

Сьогодні, 28 серпня, відбулася чергова ХLІV сесія Шепетівської міської ради. Одним з проектів рішень, яке винесли на обговорення називалось "Про скасування рішення міської ради № 64 від 25.05.2023 «Про приватизацію комунального майна Шепетівської міської територіальної громади за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 50, м. Шепетівка, Хмельницька обл.»". У ньому йдеться про приміщення колишнього кінотеатру М. Островського. 

У громаді на Шепетівщині відкрили Алею Слави Героїв
Розділ Події

Вчора, 27 серпня, напередодні Дня пам’яті захисників, у Ганнопільській громаді Шепетівського району відбулося урочисте відкриття Алеї Слави Героїв. Так у громаді вшанували подвиг вісьмох земляків-воїнів, які віддали життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року.

38-річний нетішинець постане перед судом за вчинення близько тридцяти крадіжок велосипедів. Зловмисник «полював» на двоколісний транспорт у Славуті та Нетішині. Частину викраденого майна правоохоронці вилучили та повернули законним власникам.

Сім’ю з Шепетівщини вкотре визнали найспортивнішою в Україні
Розділ Спорт

Цими вихідними 58 сімей з 20 областей України змагались за звання найспортивнішої сімʼї у фіналі 20-го фестивалю «Тато, мама, я - спортивна сімʼя», який традиційно проводиться щороку. Головною метою заходу стала організація в умовах воєнного стану оздоровчо- рухової активності серед усіх категорій громадян для зниження психоемоційного напруження, стресу та подолання їх наслідків, формування свідомої потреби у заняттях фізичною культурою в сімейному колі.

0
репостів
0
репостів