У стані середньої важкості в лікарні перебуває жителька Старокостянтинівської тергромади, яка травмувалася внаслідок нічної російської атаки 17 березня. Наразі життю жінки нічого не загрожує. Про це розповів Суспільне Хмельницький лікар відділення анестезіології та інтенсивної терапії Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні Роман Микитюк.
У ніч на 18 березня 2024 року противник атакував 5-ма зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Сумщині та 22-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ-рф).
16 березня о 17:33 до дунаєвецьких рятувальників надійшло незвичайне повідомлення. Їм сповістили, що на вул. Гагаріна у декоративних конструкціях хвіртки застрягла собака і не може самостійно вибратись.
13 березня Славутський міськрайонний суд Хмельницької області виніс рішення у справі про вчинення адміністративного правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 51 КУпАП. Мова йде про дрібне викрадення чужого майна.
Хмельницьким апеляційним судом за апеляційною скаргою прокуратури скасовано вирок суду першої інстанції, яким 28-річного жителя м. Нетішин засуджено до умовної міри покарання за ухилення від призову на військову службу (ст. 336 КК України).
За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури судом визнано винним 27-річного жителя Ізяславської громади у спричиненні легких тілесних ушкоджень, домашньому насильстві, незаконному проникненні до житла, крадіжці в умовах воєнного стану та умисному невиконанні обмежувального припису (ч.ч. 1, 2 ст. 125, ст. 126-1, ч. 1 ст. 162, ч. 4 ст. 185, ст. 390-1 КК України). Його засуджено до 6 років позбавлення волі.
На Шепетівщині суд виніс вирок 23-річному місцевому жителю за крадіжки з підприємства, де той працював вантажником. Чоловік привласнював частину виготовленої декоративної продукції, а згодом збував крадене в обласному центрі. Суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, проте звільнив від реального ув'язнення з іспитовим терміном на 1 рік.
До 10 років ув’язнення загрожує 26-річному жителю міста Нетішин за вчинення ДТП із п’ятьма загиблими. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
0
репостів
0
репостів