22 липня на території Хмельницької області зареєстровано сім пожеж. Три з них сталось на теренах Шепетівського району. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.
За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру заступнику начальника та головному спеціалісту відділу фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та їх пособнику – митному брокеру.
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 липня, близько 17:40 години на трасі «Стрий — Ізварине» поблизу с. Кудринці Хмельницького району.
Невідомі особи демонтували і викинули давній хрест з тесаного каменю в селі Михля Ізяславської міської громади Шепетівського району. Це цинічне варварство Товариством культурної спадщини "Заслав'є" було зафіксовано 17 липня 2024 року.
Держенергонагляд здійснив перевірки застосування операторами системи розподілу (обленерго) графіків погодинних відключень (ГПВ) та справедливого розподілу електроенергії в областях. Наразі вже відбулися перевірки у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Одеській областях.
У Шепетівському районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 53-річна велосипедистка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 липня, близько 10:15 години по вул. Залужній в селищі Ямпіль.
На Рівненщині правоохоронці викрили будівельну аферу: підозрювані заволоділи коштами громадян на суму 12,5 мільйонів гривень. Члени новоствореного житлового кооперативу обіцяли упродовж року побудувати котеджне містечко у Рівненському районі. Втім, отримані від вкладників гроші привласнили.
Служба безпеки ліквідувала чергову схему, яка давала змогу військовозобов’язаним уникнути призову та незаконно виїхати за кордон. У результаті комплексних заходів викрито двох мешканців Хмельницької області, які пропонували злочинні «послуги» потенційним призовникам.
0
репостів
0
репостів