Вівторок, 01 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Зі старшим сержантом Ігорем Кузьміним прощались у Нетішині, ховали у Славуті
Розділ Події

Зловісна тінь війни знову сягнула Нетішина.  Сьогодні, 1 серпня,  громада знову в жалобі. Знову «Пливе кача…» жалісно лилася над містом… Стоячи на колінах, схиливши голови, зі слізьми на очах нетішинці, віддавали шану і проводжали до Небесного Війська свого Воїна-Героя Ігоря Кузьміна, 1975р.н., старшого сержанта, стрільця-помічника гранатометника 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону в/ч А0501.

У Судилківській громаді до Небесного війська провели Роговського Руслана Івановича
Розділ Події

1 серпня 2023 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели воїна – захисника рідної землі Роговського Руслана Івановича. Про це повіломили на сторінці селищної ради.

На Полонщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 45-річна жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 31 липня, близько 21:00 години на автодорозі «Шепетівка — Полонне — Звягель» поблизу с. Ганнусине, що у Полонській громаді.

Почалася комерційна експлуатація передового ядерного реактора, який планують встановлювати на ХАЕС
Розділ Бізнес

У США на атомній станції Plant Vogtle почалася комерційна експлуатація передового ядерного реактора Gen III+ Westinghouse AP1000. Енергоблок №3 введено в роботу, повідомляє компанія Westinghouse. Саме такий реактор планують встановлювати на Хмельницькій атомній електростанції.

У Шепетівському районі відремонтовано ще один міст
Розділ Бізнес

Задля якісного логістичного сполучення, на Хмельниччині продовжується активна робота на штучних спорудах дорожнього господарства. Днями завершено ремонтно-відновлювальні роботи на мосту у селі Мухарів Берездівської сільської громади Шепетівського району, яким пролягає автошлях територіального значення Т-18-04 Корець -Славута - Антоніни.

Cуд визнав винним 32-річного мешканця міста Нетішин Шепетівського району у вимаганні (ч. 4 ст. 189 КК України). Його засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Пашуках на благодійному концерті просто неба збирали кошти на ЗСУ
Розділ Культура

28 липня 2023 року працівники культури закладів культури Судилківської сільської ради з благодійним концертом на підтримку ЗСУ «Разом до Перемоги» побували у селі Пашуки.

0
репостів
0
репостів