Вівторок, 29 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У місті Шепетівка слідчі оголосили підозру молодику, який у стані алкогольного сп’яніння сильно побив знайомого. Наразі 60-річний потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 8 років ув’язнення.

З 1 вересня у Шепетівці розпочинається перевірка готовності теплових мереж до роботи в опалювальний період 2023-2024 років. Про це повідомили у Шепетівському підприємстві теплових мереж.

Сьогодні, 29 серпня, на Шепетівщині поліцейські відвідали сім'ї загиблих колег. Правоохоронці зустрілись із матерями та вдовами полеглих побратимів.

28 серпня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради. У ході засідання депутати розглянули 39 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

У Шепетівці вшанували пам’ять захисників України
Розділ Події

29 серпня, У День пам’яті захисників України на Алеї Пам’яті, яка, на жаль, поповнилася світлинами новітніх Героїв, зібралися керівництво міста, родини загиблих воїнів, військовослужбовці, освітяни, духовенство та громада, щоб разом віддати шану незламній мужності, хоробрості, силі, відвазі та жертовності наших земляків.

У Шепетівці судитимуть 23-річного зловмисника, який підозрюється у розбійному нападі та зґвалтуванні неповнолітньої. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування неповнолітньої особи) та ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

0
репостів
0
репостів