Оминула ворожа куля, але смерть забрала відважного воїна: у засвіти провели Василя Саволюка
Розділ Події
Сьогодні, 26 липня 2024 року жителі Грицівської громади провели в останню дорогу Василя Саволюка, жителя села Онишківці. "Живим коридором" зустріла громада свого захисника.
У Шепетівці громада прощалася із солдатом Володимиром Валігурою
Розділ Події
Шепетівська громада знову схилила голови перед воїном, який пожертвував своїм життям за нашу свободу. До рідної Шепетівки назавжди повернувся солдат Валігура Володимир Миколайович, навідник 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 4 аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини, який без вагань став на захист свої Батьківщини.
У Шепетівці провели у засвіти солдата Валерія Маліновського
Розділ Події
Сьогодні, 24 липня, Шепетівська громада на колінах зустрічала загиблого Героя – Маліновського Валерія Геннадійовича. Про це повідомили у Шепетівській міській раді.
На Шепетівщині вручали державні нагороди та відзнаки військовослужбовцям та родинам полеглих воїнів
Розділ Події
Жодні ордени чи нагороди не зможуть вгамувати біль матері, яка втратила сина, дружини чи дітей, яких більше не зможе обійняти найрідніша людина, проте ці найвищі державні відзнаки повинні нагадувати нам про подвиги сучасних українських Героїв. У Нетішині та Славуті вручали державні нагороди та відзнаки військовослужбовцям та родинам полеглих воїнів.
Через два роки після загибелі «на щиті» додому повернувся старший солдат Руслан Савчук
Розділ Події
Вкотре головну міську площу Шепетівки заполонили туга та печаль від гіркої втрати – через довгих два роки очікувань повернувся «на щиті» воїн, захисник, Герой – Савчук Руслан Валерійович.
У Плесні громада нарешті забрала храм із підпорядкування УПЦ МП
Розділ Події
21 липня релігійна громада села Плесна вирішила перейти з підпорядкування Української Православної Церкви (Московського Патріархату) до Православної Церкви України. Тепер у міцевому храмі на честь Чуда Архістратига Михаїла буде чутно молитви українською мовою.
Трагічна ДТП обірвала життя захисника напередодні зустрічі з рідними: на Шепетівщині попрощались із Боденчуком Андрієм
Розділ Події
Сьогодні Ямпільська громада навіки попрощалася із Захисником України Боденчуком Андрієм Івановичем, 1977 року народження. Життя Героя трагічно і передчасно обірвалося в результаті дорожньо-транспортної катастрофи 16 липня 2024 року в місті Бориспіль, Київської області.
На Шепетівщині провели у засвіти кулеметника Шокало Віталія
Розділ Події
Сьогодні, 20 липня у Полонській громаді провели у засвіти кулеметника Шокало Віталія Вікторовича 1974 року народження. Про це повідомили на сторінці громади.
0
репостів
0
репостів