Делегація з Шепетівки відвідала місто-побратим у Німеччині
Розділ Події
Минулого тижня міський голова Шепетівки Віталій Бузиль та його заступниця Галина Безкоровайна відвідали місто Вецлар у Німеччині. З літа минулого року це місто із нашим поєднало солідарне партнерство.
Полонська громада прощалася із захисником Онопрієнком Костянтином Леонідовичем
Розділ Події
Сьогодні, 15 березня, Полонська громада знову в жалобі за загиблим Захисником Онопрієнком Костянтином Леонідовичем. Сьогодні у Полонному відбулося прощання.
Рідні восьми загиблих Захисників отримали їх посмертні державні нагороди
Розділ Події
Cьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков передав родинам загиблих Захисників високі державні нагороди, присвоєні нашим землякам посмертно.
Під час чергової відпустки у воїна не витримало серце: попрощались із Марищуком Віктором
Розділ Події
Сьогодні, 15 березня, Полонська громада попрощалася зі своїм земляком, відданим патріотом України Марищуком Віктором Івановичем. О 10-й годині ранку полончани зібрались щоб віддати останню шану воїну.
9 місяців шукали безвісти зниклого воїна: на Шепетівщині поховали Василишина Дмитра
Розділ Події
Грицівська громада у жалобі: сьогодні 14 березня 2024 року зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника рідної землі, солдата мотострілкових військ однієї з військових частин Запорізького напрямку Василишина Дмитра Миколайовича.
Лікарям не вдалось врятувати життя захисника: на Шепетівщині прощались із Добринчуком Романом
Розділ Події
Вчора, 13 березня Ганнопільська Громада провела в останню дорогу Добринчука Романа Костянтиновича. Прощання відбулось у селі Довжки Шепетівського району, звідки захисник родом.
На Шепетівщині відбулись навчальні стрільби мобільних вогневих груп
Розділ Події
Нетішинський підрозділ Національної гвардії України провів успішні навчальні стрільби мобільних вогневих груп. Ці практичні заняття стали частиною систематичної підготовки сил оборони країни до можливих загроз та викликів сьогодення.
На Шепетівщині у засвіти провели воїна Потапова Михайла
Розділ Події
Сьогодні, 12 березня в селі Плоска відбулося прощання з полеглим героєм Потаповим Михайлом Сергійовичем 27.07.2000 р.н. Про це повідомили на сторінці Берездівської громади Шепетівського району.
0
репостів
0
репостів