Понеділок, 07 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Агроформування області намолотили перший мільйон тонн зерна нового урожаю
Розділ Бізнес

Станом на 7 серпня агроформування області намолотили перший мільйон тонн зерна нового урожаю! Про це повідомяє Управління розвитку агропромислового комплекcу та земельних відносин ОВА.

Прокурорами Шепетівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 40-річного жителя м. Нетішин за незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинене повторно, тобто за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Овочі, крупи та яйця дешевшають, а пальне дорожчає - моніторинг Держпродспоживслужби Хмельниччини
Розділ Бізнес

З метою забезпечення стабільності на ринку продовольства Хмельниччини в умовах воєнного стану спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області продовжують проводити щоденні цінові спостереження за динамікою роздрібних цін на товари, перелік яких визначений постановою Кабінету Міністрів України від 06.03.2022 № 223.В цілому по області щоденно моніторингом охоплено в середньому 250 торгових точок та 90 АЗС. 

Про зміни в порядку приймання іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія розповів представникам ЗМІ начальник регіонального сервісного центру МВС Хмельниччини Володимир Степанов та Віктор Новіцький — заступник начальника відділу організації реєстраційної діяльності та допуску водіїв до керування транспортними засобами.

Історія нашого сьогоднішнього Вартового світла дещо відрізняється від багатьох попередніх. Адже і до 24 лютого 2022 року мав за плечима військовий досвід – понад 20 років. Через свідоме бажання воювати і нищити ворога ще у 2014-му доклав чимало зусиль, щоб потрапити в зону проведення АТО/ООС. Та потім військову службу довелося залишити.

За добу, що минула, на території Шепетівського району довелось ліквідовувати дві пожежі. У Шепетівці горіла господарча будівля та тирса біля неї, а у селі Більчин зайнялась стерня.

0
репостів
0
репостів