Футболісти Шепетівської виправної колонії здолали колег із інших установ та вийшли у фінал
Розділ Спорт
Відповідно до наказу Департаменту з питань виконання кримінальних покарань від 14 червня 2024 року № 179/ОД – 24 проведено півфінал чемпіонату з міні-футболу серед команд установ Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.
У Полонному відбулася IV ветерансько-молодіжна Спартакіада сусідніх громад
Розділ Спорт
29 червня у Полонному відбулася IV ветерансько-молодіжна Спартакіада сусідніх територіальних громад «За здоровий спосіб життя» на підтримку Збройних Сил України. Її організатором став відділ освіти, молоді та спорту ВК Полонської міської ради ОТГ.
Ще один шепетівський двір став спортивною ареною для дітлахів
Розділ Спорт
25 червня Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було проведено фізкультурно-оздоровчий захід серед дітей мікрорайону міста за адресою: вул.Квітки Цісик 58а. Захід проведено в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі».
Юні легкоатлети змагалися з нагоди Міжнародного Олімпійського Дня
Розділ Спорт
24 червня на базі спортивного комплексу Шепетівської КДЮСШ відбулися змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат з нагоди Міжнародного Олімпійського Дня. Програма змагань охоплювала біг на 500 та 1000 метрів.
Нетішинка здобула срібло чемпіонату Європи із фехтування
Розділ Спорт
Команда українських шаблісток у складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацькї та Юлії Бакастової виборола срібну нагороду чемпіонату Європи у швейцарському Базелі.
Уродженець Нетішина виборов 3 золота на міжнародному турнірі зі спортивних танців на візках
Розділ Спорт
Українські танцюристи на візках яскраво виступили на міжнародному турнірі з пара спортивних танців на візках, що проходив з 6 до 10 червня 2024 року у місті Ломянкі, Республіка Польща.
Мешканка Шепетівщини здобула срібло на Кубку Світу з кікбоксингу WAKO
Розділ Спорт
З 13 по 16 червня у Будапешті проходив 29-й Кубок Світу з кікбоксингу WAKO, в якому взяли участь 3790 спортсменів з 50 країн світу. До складу національної збірної увійшли й спортсмени з Шепетівщини.
КДЮСШ Шепетівки посіла 5 місце на чемпіонаті ДЮФЛ Хмельницької області U-14
Розділ Спорт
Закінчився сезон 2023-2024 чемпіонату ДЮФЛ Хмельницької області серед команд U-14 (2010-2011 р.н.). Чемпіонат проходив за регламентом осінь 2023 р.-весна 2024 р. За підсумками чемпіонату команда Шепетівської КДЮСШ посіла 5 місце.
0
репостів
0
репостів