Середа, 30 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Понінківська громада прощалась із нацгвардійцем Государським Олександром
Розділ Події

Сьогодні у Понінківській територіальній громаді в останню дорогу провели захисника Государського Олександра Леонідовича. Попрощатися з героєм прийшло чимало людей: найрідніші, односельчани, друзі і знайомі, однокласники, сусіди, представники влади. 

На Шепетівщині поліцейські оперативно затримали зловмисника, який пограбував 17-річного юнака. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.186 ( Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Славутська громада зустріла та провела у вічність зенітника Сергія Семенюка
Розділ Події

Сьогоднішній день у Славутськый громаді знову став скорботним та сумним. Славутчани попрощалися та провели в останню земну дорогу справжнього Героя, захисника України, нашого земляка – Семенюка Сергія Андрійовича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

У Шепетівці працювала робоча група з напрацювання і реалізації заходів енергетичної ефективності
Розділ Бізнес

Протягом трьох днів представники робочої групи на чолі з заступником начальника ОВА Сергієм Ткачуком проводять виїзні засідання у Старокостянтинівській, Шепетівській, Славутській, Полонській та Ізяславській громадах. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної військової адміністрації.

Хмельницький суд визнав винним у зловживанні впливом заступника директорки департаменту екології Хмельницької ОВА Володимира Дідуха. У суді слідство довело, що чоловік отримав 6 тис. грн в обмін на сприяння у видачі дозволів на викиди забруднюючих речовин у атмосферу. Відомо, що посадовець підписав угоду про визнання винуватості і погодився сплатити 42,5 тис. грн штрафу.

У Ленковецькій громаді відкрили Алею пам’яті
Розділ Події

29 серпня, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, ленковеччина всією громадою віддала шану незламній мужності, хоробрості, силі , відвазі та жертовності землякам - Героям. На вшанування подвигу загиблих Героїв-земляків в центрі громади у с.Ленківці проведено урочисту церемонію відкриття Алеї пам’яті.

30 серпня, напередодні початку нового навчального року, у Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 відбувся освітянський форум, за участі заступника міського голови Галини Безкоровайної, працівників управління освіти, керівників навчальних закладів та педагогів.

У Шепетівці слідчі оголосили підозру чоловіку, який обікрав домогосподарство знайомого. Правопорушником виявився місцевий житель, який і раніше мав проблеми з законом і неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

26 серпня 2023 року, біля населеного пункту Бахмут Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, її свободу і незалежність, загинув навідник 3 штурмового відділення 2 штурмового взводу 3 штурмової роти 2 штурмового батальйону військової частини солдат Сєньков Віталій Юрійович, 5 лютого 1987 року народження.

0
репостів
0
репостів