Субота, 12 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Судилкові ярмаркували та збирали кошти на ЗСУ
Розділ Події

Велелюдно сьогодні, у День молоді, на центральній площі села Судилків - адміністративного центру Судилківської ТГ Шепетівського району. Тут відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Другий енергоблок ХАЕС останнім повернеться в роботу та днями відзначив річницю
Розділ Бізнес

Цими днями виповнилося 19 років з часу включення в енергосистему України другого енергоблока Хмельницької АЕС. Пуску ХАЕС-2 чекали понад двадцять років. Україна добудувала цей об‘єкт за власні гроші.

Ще одна релігійна громада Шепетівщини приєдналась до ПЦУ
Розділ Події

Шляхом обʼєднання в Помісній Православній Церкві України, до Хмельницької єпархії приєдналась ще одна релігійна громада. Про це повідомили на сторіці релігійного об'єднання. 

Керівники православних релігійних об’єднань області прийняли спільне звернення до духовенства, вірних та чернецтва Хмельниччини. Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

11 серпня о 14:50 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що на річці Горинь у м. Ізяслав людина стрибнула у воду в невстановленому місці та негайно потребує допомоги. На місце події було направлено чергову варту надзвичайників.

Минулої доби на Шепетівщині поліцейські зареєстрували дві ДТП з потерпілими. У результаті дорожньо-транспортних пригод травмувалися 9-річний хлопчик та 22-річний юнак. Правоохоронці встановлюють усі обставини подій.

0
репостів
0
репостів