Середа, 09 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівській громаді анонсували заходи до Дня молоді
Розділ Події

Шепетівська міська рада запрошує приєднатись 12 серпня до відзначення Дня молоді. По  зрозумілим причинам святкування буде значно скромніше ніж зазвичай, але чим зайняти себе у цей день ви знайдете.

З 15 серпня до 30 вересня 2023 року на Хмельниччині діятиме заборона на вилов раків. Відповідним наказ видало Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницької області.

Влітку кліщі теж активні. Від початку цього року станом на 7 серпня лабораторія особливо небезпечних інфекцій ДУ "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" прийняла на дослідження 202 кліщі, 67 із яких виявилися  ураженими бореліями й могли бути переносниками кліщового бореліозу та інших небезпечних хвороб.

Минулої доби на Шепетівщині сталася пожежа через ймовірні дитячі пустощі з вогнем. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та підозрюваним, визнав останнього винним у завідомо неправдивому повідомленні органу досудового розслідування про вчинення кримінального правопорушення (ч. 1 ст. 383 КК України) та у завідомо неправдивому показанні свідка (ч. 1 ст. 384 КК України) й призначив йому узгоджене остаточне покарання – 1 рік 4 місяці ув’язнення зі звільненням від відбування покарання з випробуванням на 1 рік іспитового строку.

0
репостів
0
репостів