П'ятниця, 11 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За активну громадянську позицію та патріотизм священнослужителів та волонтерів Шепетівського району відзначено грамотами Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного. Про це повідомив начальник Шепетівської районної віськової адміністрації.

У Нетішині перед судом постане 35-річний чоловік, який перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння. Під час документування адміністративного правопорушення у зловмисника виявили ще й пакет з синтетичними наркотиками PVP. Відтак, було відкрито кримінальне провадження. Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.

На Шепетівщині прощались із військовим радіотелефоністом Дячуком Олександром Миколайовичем
Розділ Події

10 серпня, у селі Кутки Шепетівського району відбулося прощання з Дячуком Олександром Миколайовичем. Про це повідомили на сторінці Берездівської громади.

Сьогодні, близько 10.00 противник здійснив пуски 4-х аеробалістичних ракет Х-47 «Кинджал» з чотирьох літаків МіГ-31К. Пуски здійснювались з повітряного простору Тульської та Липецької областей рф. Про це повідомила пресслужба Командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру зловмисниці, яка кухонним ножем ледь не вбила свого співмешканця. Подія сталася у червні цього року в с. Ленківці. Конфлікт між цивільним подружжям відбувся під час сімейного застілля.

Поліція застерігає: оголошення про надання фінансової допомоги можуть бути від шахраїв. Днями до поліції Шепетівщини звернулось троє громадян, потерпілих саме від такої схеми. Загальний збиток склав більше 56 тисяч гривень.

У Шепетівці з нагоди Дня молоді змагались "баскетбольні снайпери"
Розділ Спорт

10 серпня на стадіоні Локомотив відбувся турнір з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат з нагоди Міжнародного дня молоді. До участі у турнірі заявилось п’ять команд: БЕМС, Покоління Чудес, Ганджа, MILFS, Впотоці. Змагання проходили за круговою системою в одно коло.

Суд на Хмельниччині призначив 15 років тюрми 67-річному чоловікові, який вчинив сексуальне насильство щодо своєї 11-річної онуки. Злочин обвинувачений скоїв у день народження дитини.

У Понінківській громаді відбувся забіг та концерт на підтримку ЗСУ
Розділ Спорт

Сьогодні, 11 серпня у Понінківській громаді Шепетівського району відбувся Патріотичний благодійний забіг "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" на честь полеглих воїнів та на підтримку майбутнього, заради тих, хто відстоює свободу нашої країни.

0
репостів
0
репостів