П'ятниця, 18 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Служба безпеки викрила на корупції виконуючого обов'язки начальника відділення Хмельницького військового шпиталю, який є членом ВЛК медичного закладу. Посадовець налагодив злочинний механізм отримання грошей від мобілізованих в обмін на фіктивні висновки про визнання їх обмежено придатними до військової служби.

За результатами розгляду позову Хмельницької обласної прокуратури у власність держави повернуто земельну ділянку площею 3 га та вартістю 43 млн грн. Про це повідомили на сторінці правоохоронного органу.

Майстриня з Шепетівщини долучилась до створення рушника єднання
Розділ Культура

16 серпня 2023 р у м. Вінниця на Європейській площі відбулась передача Міжнародного вишитого рушника єднання “Цвіт вишиванки”. Хмельницька область передала рушник єднання Вінницькій області, яка стала одинадцятою в Україні, де найкращі майстрині зобразять «Дерево життя» – орнамент, який притаманний саме подільській вишивці.

У Нетішині поліцейські задокументували черговий факт керування авто у стані сп'яніння. «Драгер» показав 3,37 проміле алкоголю в крові, що у 17 разів перевищує допустиму норму.

16 серпня відбулося 14 засідання Виконавчого комітету Шепетівської міської ради під голосуванням міського голови Віталій Бузиля. Про прийняті рішення розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці радились щодо підготовки територіальної громади до національного спротиву
Розділ Події

Сьогодні у малій залі Шепетівської міської ради відбувся круглий стіл щодо підготовки територіальної громади міста Шепетівки до національного спротиву. У ньому взяли участь представники Добровольчого формування Шепетівської територіальної громади №1, начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков та міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Представники громад Хмельницької області в рамках навчального візиту відвідують Тернопільщину. В тому числі були направлені посадовці Шепетівської та Полонської міських рад. Візит за підтримки «U-LEAD з Європою» має на меті ознайомити керівництво громад Хмельниччини з кращими практиками партнерства та співпраці громад Тернопільщини з бізнесом та громадським сектором.

На Шепетівщині почастішали шахрайства під виглядом соціальних виплат — поліцейські закликають не довіряти сумнівним оголошенням про фінансову допомогу. Днями до правоохоронців звернувся 42-річний полончанин, який втратив 22 тисячі гривень, потрапивши саме у таку шахрайську пастку.

У місті Шепетівка поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій травмувалась 26-річна жінка. Аварія сталася вчора, 17 серпня, близько 10:30 години по вулиці Героїв Небесної Сотні.

На Шепетівщині поліцейські розшукали зниклу дев'ятикласницю з Кам'янець-Подільського району. 14-річна дівчина пішла з дому 17 серпня близько 6:00 години і не давала про себе знати впродовж доби. Як з’ясували поліцейські, вона гостювала у друга.

0
репостів
0
репостів