Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області продовжує роботу над забезпеченням сталої логістики та безпеки дорожнього руху на автошляхах Хмельниччини. Минулого тижня, за сприятливих погодних умов, продовжувалась робота з ліквідації дефектів покриття. Бригади підрядників працювали на Шепетівщині.
Днями стартував Проєкт Центр підприємництва та психологічної стійкості "Сталеві Магнолії",який дозволить громаді реалізувати амбітне бажання - стати сучасним центром на Хмельниччині. У Шепетівці планують вирощувати квіти та зелені насадження (однорічні та багаторічні).
«Під час повномасштабного вторгнення чи то буденних виїздів на надзвичайні ситуації, чи то на ліквідацію влучань ворога – з усією впевненістю покладаюся на В’ячеслава. Він не боїться роботи, сміливо кидається у бій проти вогню. Точно знаю – за моєю спиною надійний тил», - так представляє знімальній групі молодого колегу-рятувальника В’ячеслава Джеру його командир відділення пожежної частини у місті Шепетівка Ігор Габінет.
13 березня у Шепетівському міськрайонному суді Хмельницької області розглянули справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за ч. 1ст. 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Два представники виду дятел білоспинний, який занесений до Червоної книги України, вперше зафіксували на території національного природного парку "Мале Полісся", що на Хмельниччині. Орнітологи помітили птахів за їхнім співом.
Забруднення лісів – проблема, з якою боротися стає дедалі важче. З року в рік щовесни лісівники прибирають лісові масиви від сміття. Сьогодні лісівники ліквідвували стихійне сміттєзвалище у філії «Шепетівське лісове господарство».
Прокурори Шепетівської окружної прокуратури Хмельницької області у судовому порядку домоглися повернення у власність держави земельної ділянки лісогосподарського призначення площею понад 585 га вартістю 9 млрд грн. Вказані землі є об'єктом підвищеного захисту зі спеціальним режимом використання та спеціальною процедурою надання.
На Буковині, Хмельниччині та Тернопільщині завершили щорічний зимовий облік тварин. Цього року, як і минулого, «перепис» звірів проводили з дотриманням усіх вимог воєнного часу та чинного законодавства – методами спостережень, шумового прогону і встановлення фотопасток у місцях підгодівлі, зимових скупчень тварин.
0
репостів
0
репостів