Сьогодні у Хмельницькій ОВА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом начальника ОВА Сергія Тюріна. 
У Шепетівській громаді знову тяжка і непоправна втрата... "На щиті" додому повертається солдат Валігура Володимир Миколайович 1.11.1982 року народження.
Сьогодні в приміщенні районної військової адміністрації начальник РВА Олексій Глушаков разом з начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком та заступником Шепетівського міського голови Галиною Безкоровайною вручили державні нагороди родинам полеглих воїнів.
Шість днів поспіль у німецькому містечку Штутгард представники Служби порятунку з Хмельниччини удосконалюватимуть навики з пошуку людей під завалами за найвищими вимогами Європейського Союзу. Серед них фахівець групи ресурсного забезпечення 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Нікітчук Сергій Олександрович.
Продовжується сумний лік найстрашніших втрат... 16 липня 2024 року, у пеклі війни, під час штурмових дій противника на Запорізькому напрямку, мужньо виконавши військовий обов'язок в бою за Україну, загинув солдат Маліновський Валерій Геннадійович 1976 року народження.
Вчора, 22 липня в онлайн-форматі, відбулось четверте засідання штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2024/25 року. Нараду провів в.о. Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василь Шкураков. Від Хмельниччини участь взяли начальник ОВА Cергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Білик.
Знову втрата у Шепетівській громаді. Пішов з життя, захищаючи країну, наш земляк, солдат Онищук Олександр Петрович 26.06.1982 р.н.
Знову страшна звістка про непоправну втрату прийшла у Шепетівську громаду. 18.08.2022 року, в районі населеного пункту Піски Донецької області, при виконанні бойового завдання загинув старший солдат Савчук Руслан Валерійович.
0
репостів
0
репостів