Середа, 23 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Окрім перевірки документів, на Хмельниччині відтепер у цивільних осіб можуть оглядати й речі та транспортні засоби. Відповідне рішення ради оборони області ввів у дію перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. Також про це йдеться в спільному наказі Тюріна і тимчасово виконуючого обов’язки начальника Хмельницького обласного ТЦК та СП Петра Кулика, оприлюдненому на сайті ОВА.

У Крупецькій громаді відбулося відкриття Алеї пам'яті Героїв
Розділ Події

Напередодні державного свята Дня Незалежності України, на Шепетівщині, біля приміщення Крупецького сільського будинку культури відбулося відкриття Алеї пам'яті Героїв, які загинули в російсько-українській війні. Про це повідомили на сторінці громади.

Житель с.Велика Рішнівка, що на Шепетівщині, в липні напав на свою цивільну дружину. Після ударів кулаками, чоловік схопився за ніж і погрожував потерпілій убивством. Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження. Наразі матеріали вже скеровано на розгляд суду.

Сьогодні, 23 серпня, відвідувачі Шепетівського міського парку культури та відпочинку спостерігали, як медики та правоохоронці щось шукають. Містом вже поповзли чутки про труп.

У Шепетівці поліцейські влаштували справжній сюрприз 5-річній Олександрі, яка мріє стати поліцейською. Олександра, як і більшість її однолітків, має своїх супергероїв. Її кумири — це поліцейські. Хлопці та дівчата, що день за днем несуть службу, допомагаючи людям.

Державний Прапор України - один з офіційних державних символів суверенітету держави та має щонайменше тисячолітню історію, сягаючи часів Русі та Галицько-Волинського князівства.

У Шепетівці поліцейські оголосили підозру чоловіку, який пограбував магазин та обікрав квартиру місцевого жителя. 29-річному жителю райцентру за скоєне загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі

0
репостів
0
репостів