Третій величезний дизель-генератор доставлено на Хмельницьку АЕС
Розділ Бізнес
Комплектування техніки та устаткування для майбутнього будівництва третього енергоблоку Хмельницької АЕС продовжується. Про нове поповнення розповіли на сторінці електростанції.
Син арештованої голови Хмельницької МСЕК почав позбуватися бізнесу
Розділ Бізнес
Син підозрюваної у незаконному збагаченні керівниці Хмельницької обласної МСЕК Тетяни Крупи Олександр Крупа почав позбуватися бізнесу в Україні. У розслідуванні NGL.media йдеться, що активно продавати свій бізнес 37-річний хмельничанин почав після звільнення з посади керівника головного управління Пенсійного фонду у Хмельницькій області.
Літній час в минулому? Чи востаннє українці переводять годинники
Розділ Бізнес
27 жовтня о 4-тій ранку українці переведуть годинники на 1 годину назад. І ймовірно, більше не крутитимуть стрілки на циферблаті двічі на рік. Дискусії про шкоду і користь сезонної зміни часу точилися в Україні багато років.
З 1 жовтня збільшився мінімальний розмір допомоги по безробіттю
Розділ Бізнес
Мінімальний розмір допомоги по безробіттю зріс до 3600 грн для більшості категорій населення. Це рішення зафіксовано Постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 19.09.2024 № 74.
У Славуті облаштовують місця зупинки таксі
Розділ Бізнес
На виконання рішення виконавчого комітету Славутської міської ради працівники комунального підприємства «Славута-Сервіс»почали встановлення у місті знаків «Місце зупинки таксі».
Опублікували актуальний ТОП-10 вакансій у Хмельницькій області
Розділ Бізнес
Хмельницька обласна служба зайнятості склала рейтинг найзатребуваніших професій на ринку праці краю. Наразі налічується 3754 пропозицій роботи від роботодавців Хмельниччини. Популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту та переробної промисловості.
На Шепетівщині ріжуть ліс за допомогою харвестера та форвардера
Розділ Бізнес
Під час виїзної наради ДП "Ліси України" на Шепетівщині презентували механізовану заготівлю деревини. У філії «Славутське лісове господарство» уже більше 2 років найтяжчу та одну із найнебезпечніших робіт виконує техніка.
Відбулись торги за спецдозвіл на видобування крейди у Шепетівському районі
Розділ Бізнес
Державна служба геології та надр України провела торги з продажу спеціального дозволу на користування покладами корисних копалин Тростянецького родовища рейди розташованого на східній околиці с. Тростянка Шепетівського району. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.
0
репостів
0
репостів