Середа, 02 серпня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На автобусних зупинках Славути встановлюють сонячні панелі
Розділ Бізнес

У Славуті встановлюють сонячні панелі для додаткового освітлення зупинок громадського транспорту. Наразі такі панелі встановили на 31 зупинці. Про це Суспільному Хмельницький розповіла прессекретарка комунального підприємства "Славута-Сервіс" Ольга Лиса.

Мешканці Шепетівщини привезли нагороди з конкурсу автентичного співу "Животоки"
Розділ Культура

В рамках Міжнародного свята літератури і мистецтв "Лесині джерела" 29 липня у місті Звягель на Житомирщині відбувся ХХІІ Всеукраїнський конкурс автентичного співу "Животоки". Організаторами конкурсу виступили управління культури і туризму Звягельської міської ради, управління культури та туризму Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирський обласний Центр народної творчості.

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури комунальному закладу Славутської міської ради буде повернуто надмірно сплачені кошти у сумі майже 350 тис грн за закупівлю дизельного палива та бензину.

Служба безпеки України викрила корупційну схему, організовану одним із посадовців Хмельницької митниці. Встановлено, що заступник Кам'янець-Подільського митного поста систематично “обкладав даниною” місцевих підприємців.

0
репостів
0
репостів