Розділ Спорт

На Шепетівщині відбувся міжобласний турнір з волейболу серед дівчат

Автор 27 березня 2023, 11:48

25 березня в спортивному залі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи та у спортивному залі Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука відбувся міжобласний турнір з волейболу серед дівчат 2008 р.н. та молодших, присвяченого пам'яті тренера-викладача Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Кожевникова О.М.

У змаганнях взяли участь 6 команд: Великодедеркальська ДЮСШ (Тернопільська обл.), с.Плужне, ВК Спарта (м.Славута), Гощанська ДЮСШ (Рівненська обл.) та господарі турніру - Ізяславська ДЮСШ, яку представляли дві команди під керівництвом старшого тренерам-викладача Дукача Дмитра Володимировича та тренера-викладача Голика Віталія Сергійовича. Перед початком матчів команди розділили на дві групи.

Судівство усіх матчів на високому рівні забезпечили Береза Ірина Анатоліївна та Лобачук Михайло Миколайович.

Ізяславчанки програли у групі для спортсменів з Тернопільщини із рахунком 2:0, а друга команда Ізяславщини поступилася одноліткам з Рівненщини із рахунком 2:1.

У підсумку змагань команда з Тернопільщини посіла перше місце, рівнянки - друге, а дві команди Ізяславської ДЮСШ розіграли третє та четверте місця. По закінченню змагань призерів було нагороджено кубками, грамотами та медалями.

Ізяславська міська рада

0
репостів
0
репостів