Розділ Події

У Судилкові ярмаркували та збирали кошти на ЗСУ

Автор 12 серпня 2023, 14:59

Велелюдно сьогодні, у День молоді, на центральній площі села Судилків - адміністративного центру Судилківської ТГ Шепетівського району. Тут відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Ярмарок є ярмарок, тож усе було саме за ярмарковими правилами: гучні українські пісні, благодатний та доброзичливий український гумор, українські таночки, працювало ярмаркове містечко.

У ярмарковому містечку яких тільки смаколиків, яких тільки продуктів – домашня випічка, мед, сухі борщі та супчики, вироби прикрас з національною символікою і ще багато всього-всього приготували з любов’ю та теплотою судилківські, хролинські, серединецькі, климентовецькі господиньки.

Малеча смакувала солодкою ватою, стрибала на батуті, був аквагрим, всі охочі могли спробувати себе у туристичному спорті. Працювала фотозона.

Благодійний захід пройшов цікаво та насичено. Злагоджена підготовка та спільна робота працівників культури закладів культури, закладів освіти Судилківської сільської ради, активних жителів сіл Судидкова, Хролина, Серединець, Климентовичів, Лозичного, Білокриниччя, Пашуки відтворила давню українську традицію ярмаркування.

Кошти, зібрані під час ярмарки, будуть спрямовані на придбання тепловізора та дрона для наших воїнів.

Дякуємо всім! Разом до Перемоги!

Судилківська сільська рада

0
репостів
0
репостів