Четвер, 04 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на п’ятницю, 5 липня
Розділ Бізнес

За розпорядженням НЕК «Укренерго» погодинні відключення відбуватимуться і в п`ятницю, п’ятого липня. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Графіки погодинних відключень електроенергії на Хмельниччині регулярно застосовуються вже декілька тижнів. У соцмережах деякі дописувачі зазначають, що світло не завжди вмикають згідно з графіком. Суспільне Хмельницький поспілкувалось з директором технічним АТ "Хмельницькобленерго" Віталієм Вишневським, щодо графіків відключення, черг, ситуації в енергосистемі й дізнались чого очікувати споживачам взимку.

854 дні боронив країну: шепетівчани провели у засвіти Олександра Ставнійчука
Розділ Події

4 липня Шепетівська громада назавжди прощалася із солдатом Ставнійчуком Олександром Олексійовичем, гранатометником відділення охорони, взводу охорони, роти охорони, батальйону охорони військової частини, який віддав своє життя за Україну, залишаючись вірним військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, під час ведення бойових дій на території Донецької області. Він захищав Україну від початку широкомасштабного вторгнення. Олександр 854 дні зі зброєю в руках боронив нас з вами.

На Хмельниччині слідчі поліції оголосили підозру псевдоволонтеру, який продав гуманітарної допомоги військовим вартістю майже 1 млн 300 тисяч гривень. Зловмисник отримав від благодійного фонду 5 автівок для військових, але замість того, щоб передати їх безкоштовно, продав, отримавши чималий прибуток.

2 липня Сьомий апеляційний адміністративний суд виніс постанову на користь Славутського УВКГ та відмовив у задоволені заяви Державної служби геології та надр України, яка намагалась анулювати надання спеціального дозволу на користування надрами для водоканалу.

З глибоким сумом повідомляємо про тяжку втрату нашої громади. Командир третього кулеметного відділення кулеметного взводу третьої стрілецької роти, молодший сержант Марчук Олександр Васильович (1971 року народження) віддав своє життя, захищаючи нашу країну від агресії ворожих сил росії.

У ніч на 4 липня 2024 року противник атакував 22-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із Курської обл. – рф. Про деталі відбиття атаки розповіли Повітряні Сили ЗС України.

0
репостів
0
репостів