Вівторок, 02 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Став відомий графік відключень світла на середу
Розділ Бізнес

У відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго», в середу, 03.07.2024, погодинні відключення триватимуть всю добу. Вдень додано відключення тривалістю по дві години, замість трьох. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Андрій Хмелюк та Роман Тарасюк: одразу з двома мужніми Захисниками прощалася Шепетівська громада
Розділ Події

Сьогодні, 2 липня, велике спільне горе знову зібрало Шепетівську громаду – в останню земну дорогу проводжали двох воїнів, наших земляків, які мужньо боронили рідну землю від окупантів та повернулися додому назавжди, на щиті. 2-3 липня оголошено Днями жалоби на території Шепетівської міської територіальної громади.

Ізяславський районний суд розглянув у відкритому судовому засіданні в режимі відеоконференції кримінальне провадження по обвинуваченню військовослужбовця із Шепетівщини. Його звинувачували у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 128 Кримінального кодексу України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Гарним представником раритетної рослинності Національного природнього парку «Мале Полісся», що у Шепетівському районі, є болотянка звичайна або шейхцерія болотна (Scheuchzeria palustris) – багаторічна реліктова рослина, яка занесена до Червоної книги України.

У Шепетівській громаді вконтре звернули увагу на небезпечну рослину, яка здатна викликати серйозні опіки на шкірі людини - борщівник Сосновського. Шепетівські комунальники безуспішно боряться з цією рослиною щороку.

Служба безпеки України викрила схему ухилення від мобілізації, яку організував завідуючий одного з відділень Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні. За 12 тисяч доларів США посадовець обіцяв чоловікам, охочим уникнути мобілізації, набути статусу людини з інвалідністю.

Станом на 09:00 02.07.2024 року на Хмельниччині через негоду знеструмлено 101 населений пункт, в тому числі 72 пункти – знеструмлено частково. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

0
репостів
0
репостів