Вівторок, 23 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на середу, 24 липня
Розділ Бізнес

В середу, 24 липня, вимкнень буде менше. Адже «Укренерго» довело розпорядження здійснювати відключення переважно за однією чергою, а саме з 08:00 до 20:00 та з 22:00 до 24:00. І лише з 00:00 до 08:00 та з 22:00 до 24:00 знеструмлюватимуться дві черги одночасно.

Шість днів поспіль у німецькому містечку Штутгард представники Служби порятунку з Хмельниччини удосконалюватимуть навики з пошуку людей під завалами за найвищими вимогами Європейського Союзу. Серед них фахівець групи ресурсного забезпечення 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Нікітчук Сергій Олександрович.

Через два роки після загибелі «на щиті» додому повернувся старший солдат Руслан Савчук
Розділ Події

Вкотре головну міську площу Шепетівки заполонили туга та печаль від гіркої втрати – через довгих два роки очікувань повернувся «на щиті» воїн, захисник, Герой – Савчук Руслан Валерійович.

Продовжується сумний лік найстрашніших втрат... 16 липня 2024 року, у пеклі війни, під час штурмових дій противника на Запорізькому напрямку, мужньо виконавши військовий обов'язок в бою за Україну, загинув солдат Маліновський Валерій Геннадійович 1976 року народження.

Вчора, 22 липня в онлайн-форматі, відбулось четверте засідання штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2024/25 року. Нараду провів в.о. Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василь Шкураков. Від Хмельниччини участь взяли начальник ОВА Cергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Білик.

У Плесні громада нарешті забрала храм із підпорядкування УПЦ МП
Розділ Події

21 липня релігійна громада села Плесна вирішила перейти з підпорядкування Української Православної Церкви (Московського Патріархату) до Православної Церкви України. Тепер у міцевому храмі на честь Чуда Архістратига Михаїла буде чутно молитви українською мовою.

22 липня на території Хмельницької області зареєстровано сім пожеж. Три з них сталось на теренах Шепетівського району. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів