Середа, 31 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Судилківська громада отримала знову трагічну звістку з фронту: стало відомо, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Судилкова, Сагатий Дмитро Анатолійович, 1983 року народження.

На Шепетівщині до 8 років ув’язнення засуджено зловмисницю, яка привласнила близько 8 мільйонів гривень допомоги родичам загиблих військовослужбовців. Поліцейські встановили, що експосадовиця одного з відділень банку упродовж 2022-2023 років пропонувала банківські послуги родичам загиблих воїнів з Білогірської громади. Та замість відкриття депозитів, привласнювала їхні кошти.

Тепер не потрібно відстоювати жодних довжелезних черг та обходити нескінченний список лікарів влітку для отримання довідки профілактичного огляду. Про це розповіли у КП «КНП Шепетівський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Воював добровольцем з перших днів: на Шепетівщині у засвіти провели Ковальчука Руслана
Розділ Події

17 липня в селі Малий Правутин Шепетівського району відбулося прощання з полеглим героєм Ковальчук Русланом Олександровичем. Про це повідомили у Берездівській громаді.

Поліцейські попереджають — шахраї доволі часто представляються працівниками банків. Не виконуйте жодних вказівок по телефону! Вчора жителя Шепетівки ошукали саме за такою схемою. Потерпілий втратив майже 16 тисяч гривень. 

У Шепетівці поліція розшукує молодика, який поламав 9 молодих кленів на вулиці Соборності. Він без будь якої причини, свідомо, просто заради розваги поламав молоді дерева.

0
репостів
0
репостів