Понеділок, 15 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на вівторок, 16 липня (оновлено)
Розділ Бізнес

Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» у вівторок, 16.07.2024, відключення охоплюватимуть одночасно чотири та три черги.  Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 41-річного жителя Шепетівщини за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Подія сталась у травні в с. Траулин Судилківської ОТГ.

Шепетівський міський голова Віталій Бузиль повідомив, що інклюзивний дитячий майданчик, про який ми писали у квітні,  повністю встановлено у серці нашого парку.

Судилківська громада у жалобі: в останню дорогу провели воїна Клімчука Василя
Розділ Події

13 липня 2024 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели жителя села Городище, Оборонця рідної землі, Героя - Захисника України, Клімчука Василя Миколайовича.

На Шепетівщині поліцейські затримали чоловіка, який убив свого 71-річного вітчима. Слідчі вже оголосили 50-річному чоловікові підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення. На період розслідування суд взяв підозрюваного під варту.

На Хмельниччині слідчі оголосили підозру 19-річному молодикові. У мережі Інстаграм зловмисник створив фейкову сторінку і від імені привабливої дівчини певний час виманював кошти зі свого 22-річного односельця. Тепер за шахрайські дії, вчинені у великих розмірах, фігурантові може загрожувати від 3 до8 років ув’язнення.

11 липня 2024 року на лінію «102» надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у місті Нетішин. На місце події негайно виїхала група реагування Славутського міськвідділу управління поліції охорони в складі поліцейського-водія Славутського МВ УПО Хмельницької області Тараса Бельчинського та старшого інспектора сектору реагування патрульної поліції ВПД №1 Шепетівського райуправління поліції Миколи Меліщука.

0
репостів
0
репостів