П'ятниця, 19 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на суботу, 20 липня
Розділ Бізнес

Завтра, 20 липня, відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго» режим відключень буде таким:

Держенергонагляд здійснив перевірки застосування операторами системи розподілу (обленерго) графіків погодинних відключень (ГПВ) та справедливого розподілу електроенергії в областях. Наразі вже відбулися перевірки у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Кіровоградській та Одеській областях.

На замітку водіям: поблизу Мокіївців досі ремонтують шляхопровід через залізницю
Розділ Бізнес

Тривають ремонтно-відновлювальні роботи на шляхопроводі через залізницю на км 264+173 автомобільної дороги національного значення Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів, поблизу населеного пункту Мокіївці. Про деталі ремонту розповіли у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

На Шепетівщині в останню дорогу провели воїна Загорського Артема
Розділ Події

Сьогодні, 19 липня, Полонська громада прощалася із сапером інженерно-саперного відділення Загорським Артемом Михайловичем (1996 року народження). Уроджинець села Титьків загинув 13 липня 2024 року в районі виконання бойових завдань поблизу населеного пункту Стариця Харківської області.

Відбулося 20-те засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної. Порядок денний склав 25 питань.

На околиці міста Шепетівка, неподалік від нинішньої лікарні, стоїть обеліск. Як переконує міський голова Віталій Бузиль, цей об'єкт (велика клумба та пам'ятник) стояв без благоустрою понад два десятки років. Саме тому було вирішено взятись за його благоустрій.

Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз» повідомило шепетівчан, що згідно графіка спільних зупинок ГРС Красилівського ПМ Бердичівського ЛВУМГ по ПрАТ «Шепетівкагаз» на 2024 рік, газорозподільча станція (ГРС Шепетівка) буде виведена з експлуатації на кілька днів.

У Шепетівці призупинено роботу трьох маршрутів міських перевезень через відсутність водіїв
Розділ Бізнес

Шепетівська міська рада повідомила про тимчасове призупинення роботи маршрутів громадського транспорту №6, №6а та №9. Як пояснили у органі самоврядування, у місті недостаньо водіїв автобусів, відповідно просто нікому керувати міським транспортом.

У Шепетівському районі поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 53-річна велосипедистка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 липня, близько 10:15 години по вул. Залужній в селищі Ямпіль.

0
репостів
0
репостів