Атака "шахедами": пошкоджено енергетичний об’єкт та поранено жінку

Автор 04 липня 2024, 11:38
Через падіння уламків виникла пожежа в одному з приватних будинків Через падіння уламків виникла пожежа в одному з приватних будинків

У ніч на 4 липня 2024 року противник атакував 22-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із Курської обл. – рф. Про деталі відбиття атаки розповіли Повітряні Сили ЗС України.

В результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами, розрахунками мобільних вогневих груп Сил оборони та засобами РЕБ Повітряних Сил ЗС України збито 21 «шахед» у межах Київської, Чернігівської, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

На жаль, під час нічної атаки російський дрон влучив в енергетичний об’єкт на Чернігівщині, повідомив голова Чернігівської ОВА. Без світла залишились 5 963 споживачі. Енергетики працюють над відновленням.

Тривогу було оголошено і в нас, адже одна з груп ударних БПЛА рухалась Житомирщиною неподалік Шепетівщини.

За інформацією Віталія Бунечка, голови Житомирської ОВА, сьогодні вночі, під час повітряної атаки, силами протиповітряної оборони над територією Житомирщини за попередньою інформацією знищено 3 дрони-камікадзе типу "Шахед".

Через падіння уламків виникла пожежа в одному з приватних будинків, яку оперативно ліквідувала ДСНС.

Внаслідок пожежі постраждала жінка, яку госпіталізовано до лікарні. Ій надається необхідна допомога.

Останнє редагування 04 липня 2024, 12:52
0
репостів
0
репостів