Понеділок, 22 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Знову втрата у Шепетівській громаді. Пішов з життя, захищаючи країну, наш земляк, солдат Онищук Олександр Петрович 26.06.1982 р.н.

Графік погодинних відключень світла на вівторок, 23 липня
Розділ Бізнес

23 липня 2024 року, у вівторок, вимкнення відбуватимуться за такою схемою:

Трагічна ДТП обірвала життя захисника напередодні зустрічі з рідними: на Шепетівщині попрощались із Боденчуком Андрієм
Розділ Події

Сьогодні Ямпільська громада навіки попрощалася із Захисником України Боденчуком Андрієм Івановичем, 1977 року народження. Життя Героя трагічно і передчасно обірвалося в результаті дорожньо-транспортної катастрофи 16 липня 2024 року в місті Бориспіль, Київської області.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру заступнику начальника та головному спеціалісту відділу фітосанітарних заходів на кордоні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та їх пособнику – митному брокеру.

Знову страшна звістка про непоправну втрату прийшла у Шепетівську громаду. 18.08.2022 року, в районі населеного пункту Піски Донецької області, при виконанні бойового завдання загинув старший солдат Савчук Руслан Валерійович.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 21 липня, близько 17:40 години на трасі «Стрий — Ізварине» поблизу с. Кудринці Хмельницького району.

0
репостів
0
репостів