Середа, 10 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на четвер, 11 липня
Розділ Бізнес

В четвер, згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» погодинні відключення будуть застосовуватися одночасно за трьома та чотирма чергами.Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго

На Шепетівщині агрофірма розпилила пестициди майже впритул до будинків
Розділ Бізнес

3 липня 2024 року спеціалісти Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області взяли участь в комісійному розгляді звернення жителів с. Марачівка Шепетівського району щодо порушення санітарних норм під час обробітку пестицидами поля, засіяного сільськогосподарськими культурами, та негативний вплив пестицидів на здоров’я місцевого населення.

Славутчани провели в останню земну дорогу захисника України Віталія Мельниченка
Розділ Події

10 липня у Славутській громаді знову скорботний день. Славутчани проводжали в останню земну дорогу сина України, справжнього Героя – Мельниченка Віталія Миколайовича, який за свободу і незалежність нашої держави віддав найцінніше – своє життя.

 У Нетішині рятувальникам довелося гасити електроскутер, який спалахнув на міському проспекті. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

Судилківська громада знову отримала трагічну новину з фронту: стало відомо, що у російсько-українській війні загинув наш земляк, житель села Городище Клімчук Василь Миколайович, 1992 року народження. Про це повідомила Судилківська сільска рада.

Подільський лісовий офіс, повідомив, що 10-12 липня на Хмельниччині переважатиме надзвичайна пожежна небезпека. За прогнозами Укргідрометцентру впродовж 11-15 липня у більшості областей очікується сильна спека - максимальна температура вдень становитиме 35-38°.

У Славуті в ДТП травмувався 79-річний велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 9 липня, близько 11:20 години на перехресті вулиць Ярослава Мудрого та Садової.

Вчора, 9 липня, близько 18:40 години на перехресті вулиці П’яскорського та Старокостянтинівського шосе у Шепетівцці сталась дорожньо-транспортна пригода. Відбулось зіткнення мотоцикла «Kawasaki R6» та автівки «Ford Fusion» під керуванням 26-річного місцевого жителя.

У ніч на 10 липня 2024 року противник атакував однією балістичною ракетою «Іскандер-М» і чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 з окупованого Криму, а також 20-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із району Приморсько-Ахтарськ – рф., мис Чауда - Крим.

0
репостів
0
репостів