Понеділок, 29 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка

У Нетішині 53-річного наркодилера засудили до 4 років ув’язнення з конфіскацією майна. Зловмисник поширював серед наркозалежних небезпечний синтетичний наркотик PVP.

Декілька днів тому широкого розголосу та неабиякого обурення серед  нетішинців набрала в соціальній мережі «Фейсбук» інформація мами загиблого героя про те, що від портрета її сина на Алеї Пам’яті Героїв викрадено букет червоних троянд, виготовлений з атласних стрічок.

Завтра елекропостачання по графіку відмикати не будуть
Розділ Бізнес

У відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго» завтра, 30 липня, погодинні відключення не будуть застосовуватися. Тобто Графік погодинних відключень на вівторок не формується.

У Хмельницькому поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження із собакою. 27 липня близько 23:40 години до поліції надійшло повідомлення, що з вікна однієї із багатоповерхівок по вул. Пілотській викинули собаку.

Більше 400 тис грн сплатив рівнянин за незаконне використання землі у Шепетівці
Розділ Бізнес

Прокуратура у судовому порядку забезпечила надходження коштів до місцевого бюджету та ЗСУ. Про це розповіли на сторінці Хмельницької обласної прокуратури.

З 5 серпня до 20 вересня 2024 року на Хмельниччині діятиме заборона на вилов раків. Відповідний наказ видало Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Хмельницькій області.

У Шепетівці суд виніс вирок зловмиснику, який побив знайомого. Обвинувачений не вперше притягується до кримінальної відповідальності — раніше його було засуджено за крадіжку.

0
репостів
0
репостів