Середа, 03 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Опубліковано графік відключення світла на четвер, 4 липня
Розділ Бізнес

У четвер, 04.07.2024, погодинні відключення знову триватимуть з 00:00 до 24:00. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно чоловіка, який координував діяльність злочинного світу на території міста Нетішин (ч. 1 ст. 255-1 КК України).

Від початку повномасштабного вторгнення в своїй зоні відповідальності на заході країни зенітні ракетні війська повітряного командування «Захід» знищили 650 ворожих цілей. Це 357 крилатих ракет і 293 безпілотних літальних апарати.

28 червня відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради відділу містобудування та архітектури обласної військової адміністрації під головуванням головного архітектора області Ірини Дунаєвської. На порядок денний винесено розгляд матеріалів генеральних планів та планів зонування території населених пунктів: с. Ленківці с. Чотирбоки с. Мокіївці с. Коськів с. Вишневе Ленковецької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області (Розробник: ФОП Михайло Суряхін (м. Рівне), доповідач: архітектор Тетяна Кісь).

На території гідрологічної пам’ятки природи загальнодержавного значення «Озеро Святе», що у Шепетівському районі, розквітло латаття біле (Nymphaea alba). Про це розповіли у Національному природному парку "Мале Полісся".

Четверте поранення стало для воїна смертельним: провели у засвіти Анатолія Андрощука
Розділ Події

Сьогодні, 3 липня,Нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Анатолія Андрощука.

На Шепетівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався водій мотоблока. Подія сталася вчора, 2 липня, близько 07:30 години в селі Плужне.

0
репостів
0
репостів