Четвер, 18 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на п'ятницю, 19 липня
Розділ Бізнес

У п`ятницю, 19.07.2024, за розпорядженням НЕК «Укренерго» вимкнення відбуватимуться таким чином:

Рятуючись від спеки, яка цього року аномальна, люди тягнуться до води, але на жаль, не всі дотримуються правил поведінки під час купання. На відкритих водоймах це закінчується трагічно.

На Шепетівщині попрощались із молодим захисником Гаражуном Іваном
Розділ Події

Сьогодні у селі Роговичі Шепетівського району попрощалися з воїном, який віддав своє життя заради миру в Україні. Солдат Гаражун Іван Миколайович, 2002 року народження – захисник Батьківщини, вірний син Неньки-України та своїх батьків.

Сьогодні, 18 липня, Шепетівську багатопрофільну лікарню з робочим візитом відвідав заступник міністра охорони здоров’я України Петро Ємець. У ході візиту посадовець проінспектував роботу відділення реабілітації, з метою перевірки дотримання вимог, аналізу потреб відділення щодо забезпечення персоналом та посилення його сучасним обладнанням.

У Грицівській громаді попрощалися із захисником Юрієм Сампірем
Розділ Події

Сьогодні, 18 липня 2024 року, жителі Грицівської громади зі скорботою та болем в останню земну дорогу провели односельчанина Юрія Сампіра. Про це повідомили у селищній раді.

Рада ухвалила законопроєкт про збільшення акцизного податку на паливо
Розділ Бізнес

Верховна Рада на засіданні 18 липня у другому читанні підтримала проєкт закону № 11256-2 про підвищення акцизу на паливо, щоб запровадити європейські норми оподаткування. Про це рішення парламенту повідомив народний депутат від «Голосу» Ярослав Железняк.

0
репостів
0
репостів