Середа, 17 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка

На Рівненщині правоохоронці викрили будівельну аферу: підозрювані заволоділи коштами громадян на суму 12,5 мільйонів гривень. Члени новоствореного житлового кооперативу обіцяли упродовж року побудувати котеджне містечко у Рівненському районі. Втім, отримані від вкладників гроші привласнили.

Графік погодинних відключень світла на четвер, 18 липня
Розділ Бізнес

Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» в четвер, 18.07.2024, вимкнення відбуватимуться таким чином:

На Хмельниччині відкрито Центр рекрутингу української армії
Розділ Події

Відтепер жителі області можуть дізнатися про можливості служби в ЗСУ та інших військових формуваннях України у новоствореному Центрі рекрутингу. Про це розповіли на сторінці Хмельницької обласної віськової адміністраії.

Служба безпеки ліквідувала чергову схему, яка давала змогу військовозобов’язаним уникнути призову та незаконно виїхати за кордон. У результаті комплексних заходів викрито двох мешканців Хмельницької області, які пропонували злочинні «послуги» потенційним призовникам.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 40-річного жителя с. Цвітоха за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307 КК України). Також йому інкриміновано незаконне носіння, зберігання, придбання та збут вибухового пристрою, боєприпасу та вибухових речовин (ч. 1 ст. 263 КК України).

0
репостів
0
репостів