Субота, 20 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сергій Мигович з родиною — дружиною та донькою — жив у Новій Каховці на Херсонщині. У квітні 2022 вони виїхали на підконтрольну Україні територію та подалися до родичів у місто Ізяслав, що у Шепетівському районі. Там Сергій одразу ж пішов до військкомату й відправився воювати. Зараз 48-річний чоловік, інвалід війни І групи, служить в Ізяславському районному ТЦК.

Графік погодинних відключень світла на неділю, 21 липня
Розділ Бізнес

У неділю, 21.07.2024, вимкнення відбуватимуться протягом всієї доби, але знеструмлюватиметься лише одна або ж дві черги одночасно:

Механізація у лісовому господарстві Шепетівщини: який агрегат змінив підхід до догляду за висадженими лісами
Розділ Бізнес

У процесі природного відбору виживає найсильніший, а це часто не ті породи, які намагаються виростити лісівники. Без своєчасного проріджування та видалення непотрібних чагарників, ріст молодих культур пригнічується. Тому працівники лісових господарств, особливо літом, приділяють значний ресурс догляду за насадженнями.

На Шепетівщині провели у засвіти кулеметника Шокало Віталія
Розділ Події

Сьогодні, 20 липня у Полонській громаді провели у засвіти кулеметника Шокало Віталія Вікторовича 1974 року народження. Про це повідомили на сторінці громади.

На Шепетівщині провели у засвіти воїна Добринчука Михайла
Розділ Події

Зі скорботою та глибоким сумом 16 липня зібралися у селі Клепачі Шепетівського району рідні, знайомі та незнайомі, щоб віддати останню шану нашому захиснику Добринчуку Михайлу Леонідовичу. Його життя обірвалося на війні, захищаючи нашу країну, нашу свободу і майбутнє наших дітей.

0
репостів
0
репостів