Вівторок, 30 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Загинув від ворожого FPV дрона: на Шепетівщині прощались із воїном Сосевичем Сергієм
Розділ Події

Сьогодні, 30 липня, мешканці Плужненської громади живим коридором зустрічали загиблого Захисника України жителя села Борисів - Сосевича Сергія Васильовича.

У Нетішині торговець синтетичними наркотиками отримав понад 6 років ув’язнення. Правоохоронці затримали нетішинця у січні цього року біля однієї з АЗС міста. Чоловік поводився підозріло, чим привернув увагу поліції.

Служба фізичного захисту та загін відомчої воєнізованої охорони філії "ВП "Хмельницька АЕС" звертаються до мешканців та гостей Нетішинської, Славутської, Ізяславської, Плужненської та Острозької територіальних громад з проханням без нагальної потреби не відвідувати санітарно-захисну зону навколо Хмельницької АЕС, в межах якої, у зв’язку з введенням на всій території країни воєнного стану, проводяться спеціальні охоронні заходи у тому числі військового характеру.

На Шепетівщині суд виніс вирок домашньому кривднику. Чоловік ображав дружину тривалий час. Впродовж року його тричі притягували до адміністративної відповідальності. Втім, кривдник продовжував завдавати жінці психологічних страждань.

0
репостів
0
репостів