П'ятниця, 12 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на суботу, 13 липня
Розділ Бізнес

У суботу, 13.07.2024, вимкнення охоплюватимуть одночасно дві та три черги, у відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго». Тобто, з 00:00 до 06:00 та з 19:00 до 24:00 – одночасно знеструмлюватимуться три черги, з 06:00 до 19:00 – три черги.

Енергоатом готується до монтажу обладнання на третьому енергоблоці Хмельницької АЕС
Розділ Бізнес

Одним із важливих елементів реакторної установки є головні циркуляційні насоси, що входять до складу головного циркуляційного контуру реакторної установки та з'єднуються з ним зварюванням. Саме цими насосами через активну зону прокачується теплоносій – вода під тиском. 

Одразу дві громади Шепетівщини проводжали до небесного війська Ляшка Олександра Олександровича
Розділ Події

Сьогодні, 12 липня, скорботний день одразу для двох громад — Славутської та Берездівської. В останню земну дорогу проводжали справжнього українського Героя, нашого земляка Ляшка Олександра Олександровича.

Днями у баки сміттєвого майданчику на перехресті вулиці Степана Бандери та Проспекту Миру невідомі викинули будівельне сміття. Про це розповіли у Шепетівській міській раді.

11 липня о 15:05 до Служби «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога у пошуку потопельника в місцевому озері м. Нетішин Шепетівського району. Про це розповіло Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

У Шепетівці слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 17-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 11 липня, близько 13:40 години по проспекту Миру.

Від 11 липня 2024 року з полиць магазинів мають зникнути ароматизовані цигарки, тютюн для самокруток, електронні сигарети та рідини до них. А на всіх упаковках тютюнових виробів мають бути розміщені комбіновані медичні попередження. Цього вимагає закон України № 1978-XI, який набув чинності рік тому — 11 липня 2023 року.

На Шепетівщині поліцейські затримали 31-річну зловмисницю, яка вбила свого співмешканця. Слідчі вже оголосили жінці підозру в умисному вбивстві. За скоєне їй загрожує до 15 років ув’язнення. На період розслідування суд взяв зловмисницю під варту.

Увечері 11 липня 2024 року окупанти атакували із літаків стратегічної авіації 5-ма крилатими ракетами повітряного базування типу Х-101 (пуски із Саратовської обл. – рф.), а протягом ночі – 19-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» та безпілотниками невстановленого типу із районів Приморсько-Ахтарськ, Курська обл. – рф.

0
репостів
0
репостів