Субота, 13 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на неділю, 14 липня
Розділ Бізнес

14 липня, у неділю, вимкнення знову охоплюватимуть одночасно дві та три черги. Тобто, з 00:00 до 07:00 та з 15:00 до 24:00 – одночасно знеструмлюватимуться три черги, решту часу – дві. 

Сьогодні, 13 липня саперами групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Хмельницької області знищено 22 ручних гранати РГ-42 часів Другої світової війни. Про це повідомило Головне управління ДСНС у Хмельницькій області.

На жаль спека приносить сумні новини з водойм області та нашого району зокрема. На Хмельниччині за минулу добу втопилися три людини, дві з них - на Шпетівщині.

Повернення до витоків: у селі Двірець на Шепетівщині відзначали свято Десятухи
Розділ Культура

Вчора, 12 липня, у селі Двірець Шепетівського району відбулося відзначення свята Десятухи, яке відзначається на десяту п’ятницю після Світлого Христового Воскресіння. Це святкування має особливе значення для місцевих жителів, адже вони не тільки повертають втрачені стародавні традиції, але й творять сучасну історію свого маленького села.

Підприємці хотіли присвоїти котельню «Шепетівського військового лісгоспу»
Розділ Бізнес

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону оскаржила у суді вибуття із користування «Шепетівського військового лісгоспу», який належить Міністерству оборони України, котельні площею майже 330 квадратних метрів, вартістю понад 12 мільйонів гривень.

0
репостів
0
репостів