Четвер, 25 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
Графік погодинних відключень світла на п'ятницю, 26 липня
Розділ Бізнес

На п`ятницю, 26 липня, «Укренерго» довело таке розпорядження щодо відключень:

Сьогодні у Хмельницькій ОВА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом начальника ОВА Сергія Тюріна. 

У Шепетівській громаді знову тяжка і непоправна втрата... "На щиті" додому повертається солдат Валігура Володимир Миколайович 1.11.1982 року народження.

Сьогодні в приміщенні районної військової адміністрації начальник РВА Олексій Глушаков разом з начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком та заступником Шепетівського міського голови Галиною Безкоровайною вручили державні нагороди родинам полеглих воїнів.

Громадська організація "Жіночий Антикорупційний Рух" дослідила як міські ради з Хмельниччини витрачають кошти на висвітлення своєї діяльності. Як виявилось, Шепетівська міська рада не лише в лідерах в області по цих витратах, але й всіляко перешкоджає журналістам в отриманні інформації щодо цього.

Футболісти Шепетівської виправної колонії здолали колег із інших установ та вийшли у фінал
Розділ Спорт

Відповідно до наказу Департаменту з питань виконання кримінальних покарань від 14 червня 2024 року № 179/ОД – 24 проведено півфінал чемпіонату з міні-футболу серед команд установ Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції.

0
репостів
0
репостів