Понеділок, 01 липня 2024 — Сайт міста Шепетівка
У Судилківській громаді відкрили Алею Слави «Наші Герої»
Розділ Події

28 червня 2024 року, у День Конституції України, в адміністративному центрі громади – у селі Судилкові – відбулася церемонія відкриття та освячення Алеї Слави «Наші Герої». Про це повідомили на сторінці сільської ради.

Енергозабезпечення Шепетівщини розглядали на нараді щодо енергетичної безпеки Хмельниччини
Розділ Бізнес

Сьогодні у Хмельницькій ОВА відбулася робоча нарада з НЕК «Укренерго». Були обговорені ключові питання, пов’язані з електропостачанням. Перелік піднятих питань опублікували на сторінці Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Одночасно по три черги: графік відключень світла на вівторок
Розділ Бізнес

Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго» у вівторок, 02.07.2024, обмеження застосовуватимуться всю добу, одночасно по три черги. Про це повідомив відділ зв`язків з громадськістю Хмельницькобленерго.

32 роки з дня створення відзначила військова частина, що боронить Хмельницьку АЕС
Розділ Події

У Нетішині відбулося святкування 32-ї річниці з Дня створення військової частини Національної гвардії України, яка охороняє Хмельницьку АЕС. З цієї нагоди сьогодні відбулися урочистості та нагородження особового складу. 

Полонський районний суд Хмельницької області ухвалив вирок 20-річному водієві автомобіля «ВАЗ», який на швидкості збив велосипедиста. Від отриманих травм 63-річний чоловік помер на місці.

До продажу ділки пропонували підробки посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, посвідки на право перебування іноземців на території України тощо. Правоохоронці задокументували виготовлення кількох сотень фальшивих документів на понад 1,6 млн грн незаконного прибутку. Організатору підпільної «поліграфії» та його двом спільникам повідомлено про підозри. Їм загрожує до п’яти років за ґратами.

За даними спостережень метеостанцій області на Хмельниччині зафіксовані температурні рекорди. Про це повідомив Хмельницький обласний центр з гідрометеорології.

Правоохоронними органами, під час досудового розслідування кримінального провадження, встановлено, що жителька Шепетівського району працюючи в одному із відділень ломбарду, який є фінансово-кредитною установою, будучи матеріально-відповідальною особою, привласнювала кошти товариства.

Змінено графік погодинних відключень для Хмельницької області на сьогодні
Розділ Бізнес

НЕК «Укренерго» довело зміни щодо порядку застосування черг погодинних відключень. Відповідно до них, Графік погодинних відключень для Хмельницької області на сьогодні, 1 липня, – змінено.

Рятувальники Шепетівського району отримали чергову гуманітарну допомогу – генератори «Warrior 5500 Watts Diesel Generator – Wireless» у кількості 2-х штук, від міжнародного партнера «Besloten Vennootschap Connec3». Про це розповіло Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів