На Шепетівщині отримав вирок наркоторговець з ножем, який "спалився" на АЗС

Автор 30 липня 2024, 17:07

У Нетішині торговець синтетичними наркотиками отримав понад 6 років ув’язнення. Правоохоронці затримали нетішинця у січні цього року біля однієї з АЗС міста. Чоловік поводився підозріло, чим привернув увагу поліції.

Під час огляду у нього знайшли особливо небезпечний наркотик PVP, а також ніж, який експерти оцінили як холодну зброю. Також правоохоронці встановили, що 44-річний чоловік збував наркотики наркозалежним. Зловмисник домовлявся з «клієнтами» по телефону, «дозу» передавав із рук у руки при зустрічі, а кошти за товар отримував на банківську картку.

Поліцейські задокументували декілька фактів продажу психотропів обвинуваченим, після чого затримали його. Під час санкціонованого обшуку в його помешканні правоохоронці вилучили заздалегідь розфасовану наркотичну речовину.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігуранту підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин) та ч. 2 ст. 263 (Носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України та направили обвинувальний акт до суду.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд визнав наркоділка винним та призначив йому покарання у вигляді 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів